Styr vannkokeren fra mobilen

iKettle sender deg melding når vannet er klart.

I serien med ny teknologi som forenkler hverdagen vår, her er vannkokeren som styres fra mobilen. Foto: Firebox
I serien med ny teknologi som forenkler hverdagen vår, her er vannkokeren som styres fra mobilen. Foto: Firebox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Navnet er kanskje ikke spesielt originalt, men nerdefaktoren er høy hos det som går for å være «verdens første WiFi-baserte vannkoker».

Har du dårlig tid når du skal koke vann til den daglige morgen-teen eller -kaffen? iKettle kan utvilsomt hjelpe deg med det.

Som du sikkert allerede har forstått, kan iKettle koble seg opp mot det trådløse nettverket ditt. Ved hjelp av en tilhørende app kan du få full kontroll over vannkokeren rett fra mobilen.

Nødvendig? Kanskje ikke. Praktisk? Definitivt!

SAMLESIDE:

Vannkoker

Pling pling, vannet er klart!

Men ikke bare bruker du appen til å skru på vannkokeren, du vil også få beskjed på mobilen når vannet koker. Så slipper du å stå på kjøkkenet og vente på at det skal skje - vi vet jo alle at det faktisk går tregere da.

Les om denne karen som styrer nesten hele huset fra mobilen!

Du kan også velge temperaturen vannet skal kokes opp til, mellom 65 til 100 grader celsius, avhengig av hva du skal bruke vannet til. Grønn te fortjener å bli servert på 80 grader, mens kaffe på 95 grader, ifølge prousenten.

Et fristende tilbud å få når man våkner om morgenen. Foto: Firebox
Et fristende tilbud å få når man våkner om morgenen. Foto: Firebox Vis mer


Appen kan også fungere som en alarm, slik at den setter på vannkokeren når du våkner - du må selvsagt verifisere det, og den kan også gjøre det samme når du kommer hjem fra jobb - den merker at mobilen er innenfor rekkevidde av ditt trådløse nettverk.

Les også: Disse kaffemaskinene velger vi i DinSide

Stiv pris

Dessverre må du også rengjøre iKettle selv når det er tid for den slags. Foto: Firebox
Dessverre må du også rengjøre iKettle selv når det er tid for den slags. Foto: Firebox Vis mer


Du må fortsatt fylle på vann på gamlemåten, og kapasiteten er 1,8 liter. Selve vannkokeren er en stilig sak i rustfritt stål, og vekten er på 1,6 kilo.

Men så var det prisen. 100 pund koster herligheten, drøye 950 kroner, og det er før frakt og toll er lagt til. Den kommer i salg i slutten av november, men kan forhåndsbestilles allerede nå.

I første omgang blir iKettle kun tilgjengelig fra Storbritannia, hvilket også betyr at den kommer med britisk strømplugg. Hvis vannkokeren blir en suksess, kan det jo hende den kommer i en "norsk" utgave også.

Enn så lenge finnes det flere ulike plystrekjeler på markedet, som altså plystrer med ganske høyt volum når vannet koker. Du kan rett og slett ikke unngå å høre det, selv om du befinner deg i et annet rom. Disse kan fås både i designutgaver og i enklere, rimeligere utgaver. Og du trenger ikke bekymre deg for strømplugg: Disse setter du på koketoppen.

Les også: Philips Hue - styr lyspærene fra mobilen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer