Stuerein fotball

Hadde det ikke vært fantastisk om fotball ble helt stuereint? Her er de beste fotballmøblene og interiørartiklene, som også burde tilfredsstille de aller mest designbevisste. Og til dem som vil ta den helt ut, har vi funnet et fotballhus!

Stuerein fotball

  1. Fotballfeber i heimen!


Det er fotballfeber. Det er VM for alle penga, både ute og hjemme. Det er fotball på skjermen. Det er Beckham og Ljungberg i dameblader. Og sladreblader. Trendy tenåringer filer ned knottene på fotballsko for å bruke til hverdags. Er det rart møbel- og produktdesignerne lar seg inspirere?

Mens fotballskjerf, plakater, bilder og andre "festlige fotballeffekter" er bannlyst i en rekke hjem, har det dukket opp en rekke fotballinspirerte produkter; møbler, service etc - som nærmest er for stuereine å regne.

Nå ville ikke alle disse fått lov til å passere dørstokken hjemme hos oss, men i fotballens inkluderende ånd, har vi tatt med noe som burde passe for alle.

Her er fotballfavorittene!

Stort utvalg, men litt vanskelig å få fatt i

Vi har trålet butikker, nett og kontakter for å få fatt i det aller beste. Vi fant mye fotballstæsj, men ikke alt gikk igjennom nåløyet.

Det er heller ikke alt som er like lett å finne i Norge, men de fleste forhandlerne har lovet oss at de gjerne bestiller for dem som er interessert. I bildespesialen vil du finne lenker til forhandlere og nettbutikker.

Temafest, noen? Kaffekopper fra Thomas.
Temafest, noen? Kaffekopper fra Thomas. Vis mer


For eksempel har Rosenthal lansert en egen kolleksjon i forbindelse med VM 2006. Fire ulike espresso/mocca-kopper med skål koster i overkant av 600 kroner stykket.

- Vi har ikke tatt inn denne kolleksjonen i vår butikk, men om noen er interessert kan vi selvfølgelig bestille inn til dem, sier Stig Hagen i Rosenthal Norge.

Litt mer prisvennlig er kanskje alternativene fra Thomas, et av selskapene i Rosenthal-gruppen. Her får du kaffekopper til alle mulige tenkelige kaffedrikker for fra rundt hundrelappen til to hundre kroner.

Hele Thomas' VM-kolleksjon ser du her.

En av nettbutikkene vi fant, som kun var viet fotball, var den tyske nettbutikken Fussideluxe.de. På sidene står det at de kun sender til Tyskland, Danmark, Frankrike, Østerrike, Nederland, Sveits, England eller Polen, men da vi snakket med dem, sa de at det kunne la seg gjøre å sende til Norge - men at det må avklares i de ulike tilfellene, og bestillingen må gjøres over telefon, og ikke på nett.

Her er fotballfavorittene som kan få lov til å passere dørstokken.

Det ultimate snacksfatet passer like godt til tippekampen som til fotball-VM! Thomas / Rosenthal
Det ultimate snacksfatet passer like godt til tippekampen som til fotball-VM! Thomas / Rosenthal Vis mer


Kilder: Born Rich; Dingz.no; DinSide, Elle Decoration, UK edt og Newswire