Strømlinjeformet kullgrill

Minimalismen er erklært død innomhus, men vi lar oss likevel friste av denne strømlinjeformede utegrillen til hager garantert fri for hagenisser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Det skal mye til for at denne kullgrillen vil skjemme ut hagen.
Det skal mye til for at denne kullgrillen vil skjemme ut hagen. Vis mer

Strømlinjeformet kullgrill

  1. BILDER: Ta grillen i nærmere øyesyn


Det er noe med grillen. Vi vil gjerne grille i sommerhalvåret - men uten å måtte inngå for store kompromiss på stilen. For noen gjelder det å ha størst mulig grill, med flest mulig brennere, gassbluss, sidebord eller annet fancy utstyr. Andre setter pris på den nostalgiske retrofasongen på kulegrillen.

Og så har vi dem som synes at grillmastodontene stort sett er et øyesår i en ellers velstelt hage. Og hvem sier at hyttegrillen må være stor og klumpete??

Gleden var derfor stor når vi oppdaget det danske firmaet Eva Solos nye kullgrill. Ikke mye retrokuler her! Rustfritt stål, omvendt kjegleform - og få dille-detaljer.

Et praktisk spann med hank samler asken og det er lett å tømme etter bruk. Et stekelokk kan legges oppå grillen slik at du kan steke større stykker kjøtt eller fisk. Du kan også kjøpe et matchende sammenleggbart avlastningsbord - som får plass i grillen når det ikke er i bruk.

Grillen har et flatt lokk som kan brukes til å effektivt skjule grillen i hverdagen - og du får et pent lite bord på terrassen. Det følger også med et overtrekk som beskytter grillen når den ikke er i bruk.

På minussiden må vi nevne at grillen ikke er særlig stor, så den er nok ikke best om du planlegger å simultanservere grillmat i større selskaper. Det bør vel også nevnes at mens deler av redaksjonen smeltet helt over grillens stramme linjer, trodde andre at de så på en søppelbøtte. Men dem om det.

Gikk du glipp av grillspesialen vår fra juni? Se sommerens hotteste griller her:

Gass, kull eller elektrisk - valget er ditt!