<b>UNKARENES DRØMMESKO:</b> Nei, det er ikke pub-til-pub-sko. Disse gjør faktisk nytte for seg. Foto: Adika Titut Triyugo
UNKARENES DRØMMESKO: Nei, det er ikke pub-til-pub-sko. Disse gjør faktisk nytte for seg. Foto: Adika Titut Triyugo Vis mer

Støvsugersko

Hjelper deg å gjøre rent uten at du engang merker at du gjør det.

Hybelkaniner synes noen ganger å reprodusere seg selv i samme fart som virkelige kaniner, og det er ikke alltid at selv de beste støvsugerne greier å ta kål på alt som er av støv og bakterier i bligen din.

Da er kanskje disse finurlige støvsugerskoene løsningen. Kanskje ikke til hovedrengjøringen, men med disse er det mulig å begrense de største klyngene med hybelkaniner.

Uansett skal det ikke være nødvendig å bruke timesvis på helgevasken - det skal faktisk være mulig å gjøre hele huset unna på 19 minutter.

Fuki

Fuki kaller designer Adika Titut Triyugo disse rengjøringshjelperne, som altså er formet og brukes som vanlige sko. Vi synes de ser ut som et par håndstøvsugere, og kan ikke helt slippe det vi antar er lyden av håndstøvsugere som klamprer bortover parketten - men det er selvsagt ikke helt sånn det er.

Foto: Adika Titut Triyugo
Foto: Adika Titut Triyugo
UNKARENES DRØMMESKO: Nei, det er ikke pub-til-pub-sko. Disse gjør faktisk nytte for seg. Foto: Adika Titut Triyugo


Dine rengjøringsrutiner I

Hvor ofte støvsuger du? (Avsluttet)
En gang i uka(31%) 303
To-tre ganger i uka(18%) 176
To ganger i måneden(13%) 132
En gang i måneden(9%) 91
Sjeldnere enn en gang i måneden(6%) 62
Hver dag(5%) 53
Kona/samboeren gjør det(5%) 45
Aldri - jeg mopper/vasker(4%) 44
Aldri(3%) 32
Mamma gjør det(3%) 30
Vet ikke(1%) 12
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Dine rengjøringsrutiner II

Hvor ofte vasker du? (Avsluttet)
En gang i uka(21%) 147
Sjeldnere enn en gang i måneden(18%) 127
To ganger i måneden(15%) 105
En gang i måneden(14%) 97
Aldri, jeg støvsuger(7%) 45
Kona/samboeren gjør det(7%) 45
To-tre ganger i uka(6%) 41
Mamma gjør det(4%) 29
Aldri(3%) 24
Hver dag(3%) 19
Vet ikke(2%) 13
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.Fuki-skoene fungerer slik at du tar dem på deg som et par vanlige sko, og når du vandrer rundt i huset tar skoene seg av bakterier og små støvpartikler. De aller største hybelkaninene blir nok kanskje litt for tung kost for disse hjelperne, men hybelkaninene har tross alt ikke vært hybelkaniner hele livet. Vi vil anta at ved jevnlig bruk at Fuki, vil de strupe støvtilførselen til hybelkaninene allerede i starten, og du vil unngå de største slektstreffene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvilken støvsuger bør du velge? Vi har testet

Utstyr

Skoene drives av oppladbare batterier, og starter når du velger - det er en på/av-bryter på skoene for dette formålet. Skoene er også utstyrt med en interaktiv LED-skjerm som viser status på jobben, renhetsgrad på gulvet og batteristatus. Under skoene, altså i sålen, er det roterende vaskeenheter som gjør rent ved hjelp av nanoteknologi. Vær imidlertid oppmerksom på noen uklarerte aspekter ved bruk av nanoteknologi i forhold til påvirkning på menneskekroppen.

Innertøflene i skoene er laget i fleksibel gummi, som kanskje vil gjøre det litt klamt - for ikke å snakke om skape grobunn for fotsopp og andre fotlige plager - dersom du bruker disse for mye.

Foreløpig er dette kun et konsept. Saken sier heller ikke noe om hvilke størrelser Fuki-skoene vil komme i. Vi antar at herresegmentet og størrelse 42-45 kanskje vil være den største målgruppen.

Hva tror du?