Stil på stranden

Den nederlandske designeren Marcel Wanders har designet en fritidskolleksjon for det tyske selskapet Puma. I år blir det stilig på stranden!

Marcel Wanders & Pumas sommerkolleksjon i snirklete svart og hvitt mønster i kjent stil. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Puma Norge
Marcel Wanders & Pumas sommerkolleksjon i snirklete svart og hvitt mønster i kjent stil. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Puma Norge Vis mer
Marcel Wanders står bak Pumas nye designkolleksjon. Foto: Moooi
Marcel Wanders står bak Pumas nye designkolleksjon. Foto: Moooi

Vis mer
Strandbag, håndkle, matter, flip-flops, trillekoffert - og luftmadrass. Camp i stil i sommer! Foto: Puma
Strandbag, håndkle, matter, flip-flops, trillekoffert - og luftmadrass. Camp i stil i sommer! Foto: Puma

Vis mer
Snotty vase, hvis form er produsert etter 3D-scan av snørr som flyr gjennom luften... Foto: Maarten van Houten
Snotty vase, hvis form er produsert etter 3D-scan av snørr som flyr gjennom luften... Foto: Maarten van Houten Vis mer


Stilig på stranden

Det skal ikke stå på utstyret, dersom en vil være stilig på stranden i sommer. I mai lanserer Puma en kolleksjon i samarbeid med den prisbelønte nederlandske møbeldesigneren Marcel Wanders. Og i motsetning til prisene på Wanders' møbeldesign, sier ryktene at dette er design de fleste burde ha råd til.

- Jeg elsker å finne nye områder der jeg kan få utløp for min kreativitet, sier Marcel Wanders, og det har han gjort: Kolleksjonen rommer alt fra flip-flops, strandmatter og håndklær til badeballer og en luftmadrass, som sammenrullet fungerer som en thailandsk liggestol.

Og selve kronen på verket: Et partytelt for de aller mest designbevisste strandløvene.

Utstyret kan du selvfølgelig også frakte med stil, ettersom kolleksjonen rommer både en lett strandveske og trillekofferter med det monokrome mønsteret . Disse vil absolutt synes på bagasjebåndet!

Snørr og bart

Mens noen husker Wanders som mottaker av Elle Interiørs Designer of the Year i fjor, vil han for andre alltid være han som har fått trendnisser til å kjøpe vaser med en form inspirert av snørr som flyr gjennom luften...

Wanders har designet produkter for de fleste store moderne møbelprodusentene; Cappellini, Bisazza, B&B Italia, Moroso, Flos, Boffi og Moooi - til det nyskapende nederlandske Droog Design.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han driver i dag sitt eget studio, Marcel Wanders Studio, og er en av grunnleggerne av suksessbedriften Moooi, der han fremdeles virker som kreativ direktør.

Marcel Wanders & Puma lanseres 10. mai i Norge.


Les mer på eksterne nettsteder:
Marcel Wanders Studio
Moooi
Puma