Sovesofa for den late

Trykk på en knapp og vips er senga der.

WOW Sofa Bed heter denne sofasengen. Den er designet av den italienske møbelprodusenten Campeggi, og skal gjøre det lettere for deg å få gjort om sofaen til en seng. Foto: Produsenten/Campeggi
WOW Sofa Bed heter denne sofasengen. Den er designet av den italienske møbelprodusenten Campeggi, og skal gjøre det lettere for deg å få gjort om sofaen til en seng. Foto: Produsenten/Campeggi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sovesofaer kan være noe hærk. Jo visst er det praktisk å ha en sofa som kan bli en seng, men det pleier å være en real utfordring å få til denne forvandlingen. I enkelte tilfeller kan du fort bli så frustrert at du gir opp og legger deg på sofaen i stedet.

Heldigvis er det noen designere som jobber for å gjøre livets store og små oppgaver litt lettere for oss.

Et av disse møblene som faller under denne katoegorien, er WOW sofa bed. Det er den italienske møbelprodusenten Campeggi som står bak denne geniale oppfinnelsen. Sovesofaen er nemlig som skapt for de som ofte har overnattingsbesøk, men som er lei av å slite med å dra senga ut og inn i hytt og pine.

Denne sengen koster 1,3 millioner: Er den verdt det?

Slik fungerer den

Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp for å få WOW-sofaen til å bli en WOW-seng, ifølge OhGizmo!

Ikke bare er sovesofaen praktisk, men den er i tillegg fin å se på. Sovesofaer er jo ikke akkurat kjent for å være en fryd for øyet.

Trykker du på knappen enda en gang, blir sengen omgjort til en sofa. Den er utstyrt med hjul, så alt skal gå smertefritt for seg.

Den eneste ulempen er at du må re sengen din selv...

Prisen er foreløpig ukjent.

WOW Sofa Bed heter denne sofasengen. Den er designet av den italienske møbelprodusenten Campeggi, og skal gjøre det lettere for deg å få gjort om sofaen til en seng. Foto: Produsenten/Campeggi
Steg en: Trykk på knappen bak sofaryggen. Foto: Produsenten/Campeggi
Steg to: Sengen sklir ut. Foto: Produsenten/Campeggi
Ferdig! Alt du trenger å gjøre nå, er å re på sengen. Foto: Produsenten/Campeggi
Sofasengen har praktiske "vinger" på siden, som fungerer som nattbord. Foto: Produsenten/Campeggi

Klikk her for å se hvordan den virker

Mange morsomme varianter

DinSide har tidligere skrevet om SmarSofa, som ved hjelp av noen tastetrykk på fjernkontrollen kan gi deg et kjøleskap, benk, sofa og lounge.

SmarSofa er i slekt med SmarTable, som også er produsert av Gorenje. Ved hjelp av fjernkontrollen kan du få bordet til å heve seg. På innsiden er det i tillegg et kjøleelement, som hjelper deg med å holde favorittdrikken din kald.

Det finnes mange fantasifulle senger der ute. Husker du den luftige varianten som garanterer deg svale netter? Eller sengen som tyter rett ut av veggseksjonen, etter et trykk på fjernkontrollen? For ikke å glemme den norske sengen som kan bli til et bord?

Ingen tvil om at mulighetene er mange - i hvert fall dersom du har massevis av penger.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!