Sommernyheter fra IKEA

Lyst på sommerstemning? Den får du ikke utenfor for tiden - men på IKEA er den nå tilgjengelig innendørs.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fargeglad sommer

Selv om sommeren synes milelangt vekk, med snø, kulde og to meter høye brøytekanter som en uvelkommen gjest, er det likevel mulig å late som om den varme tiden straks er her. På IKEA er sommeren i full gang.

Og i år er det ikke tvil om at det virkelig er de sterke sommerfargene som gjelder. Her er det lite som er dust (og kjedelig): Sjokkrosa, lime, knallgult, oransje og turkis er så absolutt noe man legger merke til. Selv i en mørk sommernatt.

Her ser du sommerens møbler og interiør fra IKEA.

Utendørs-stæsj

Blir det en fargerik sommer?
Blir det en fargerik sommer? Vis merKarakteristisk for sommerkolleksjonen til IKEA er ikke overraskende at de ønsker at vi skal gå utendørs og leve livet. Du kan selv lage caféstemningen hjemme på balkongen - selv der det ikke er mye plass. Små bord og praktiske løsninger skal gi oss lekre uterom på få kvadratmeter.

Og til å pynte opp ute i den frie natur, finnes det mye stæsj. Også blant disse tingene har alt selvsagt farge:
Fluesmekkeren, de hengende lyslyktene, putene, solparasollene og de elektriske lysopphengene (som tidligere var forbeholdt julemåneden). Og alt i matchende farger, slik at fluesmekkeren, putene og lyslyktene passer sammen - så klart.

Her ser du sommerens møbler og interiør fra IKEA.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Furuen er tilbake, om enn i ny drakt. Laxön-serien fra den svenske designeren Nike Karlsson for IKEA, er lakkert i en klar olje, og både benk og bord kan slås sammen. Pris: 1.450 kroner for bord og 795 kroner for benk. Foto: IKEA
Furuen er tilbake, om enn i ny drakt. Laxön-serien fra den svenske designeren Nike Karlsson for IKEA, er lakkert i en klar olje, og både benk og bord kan slås sammen. Pris: 1.450 kroner for bord og 795 kroner for benk. Foto: IKEA Vis mer