Sommer-inspirasjon fra Indiska

Sarte franske pasteller, amerikansk tyggegummi, afrikansk slettelandskap eller 1001 natt? La deg inspirere av Indiskas vårnyheter.

Sommer-inspirasjon fra Indiska

  1. BILDESPESIAL: Vårens nyheter fra Indiska


Den svenske livsstilskjeden Indiska introduserer sommer til hjemmet i flere omganger denne våren. Her kan du velge mellom det meste fra hvitt og sarte pasteller - til knallfarger og batikk, om du er av dem som er litt lei av alt det duse.

Indiska byr på sarte pasteller også i vår.
Indiska byr på sarte pasteller også i vår. Vis mer


I april kommer en videreføring av shabby chic til butikkene - tilsatt en liten dråpe indisk. Her er det broderte puter, hvitmalte marokkanskinspirerte lykter, stettefat og roseformete knotter og knagger.

Dette kan spes på og bygges ut med litt mer fargesterke innslag, i knall turkis med mønster i knallfarger.

Er du lei av alt det duse og klar for litt real action på fargefronten? I mai kommer de sterke fargene. Knall rosa, knall oransje, mørkt tre, batikk, store mønster og mye brunt og grønt.

Trykk her for å komme til bildespesialen.

Mens du venter på Hurry Curry restauranten kan du prøve deg på noen av oppskriftene.
Mens du venter på Hurry Curry restauranten kan du prøve deg på noen av oppskriftene. Vis mer


Komplett livsstilskonsept

I Indiskas butikker vil du få klær som passer til de ulike temaene. For dem som av en eller annen grunn skulle ønske å gå i ett med tapetet. I Sverige har de gått enda ett skritt lenger. Her kan du slappe av på Indiska-spa, eller spise middag på Indiska-restauranten Hurry Curry. (Må ikke forveksles med den norske restauranten i Parkeveien i Oslo.)

Selv om det ikke er konkrete planer om å åpne Spa i Oslo, snuser Indiska på muligheten om å åpne en Hurry Curry. I mellomtiden kan de som ønsker å omgi seg med Indiska, fra innerst til ytterst, for kropp og sjel, hus og hage, kikke litt i kokeboken fra restauranten (229 kroner), eller snuse litt på de eteriske oljene (45 kroner).

Les mer:

Trykk her for å lese om årets sommernyheter fra IKEA, og se den store bildespesialen.

Knallfarger i den afrikansk-inspirerte kolleksjonen Bread Fruit. Her, fra Indiskas visning på the Apartment i Oslo i vinter. Foto: Elisabeth Dalseg
Knallfarger i den afrikansk-inspirerte kolleksjonen Bread Fruit. Her, fra Indiskas visning på the Apartment i Oslo i vinter. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer