Soleklar vinner

Norges styggeste bad er 2,5 kvadratmeter. Se bildene.

Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten ba DinSide leserne om å sende inn bilder av badene sine. Norges styggeste bad skulle nemlig kåres. Vi fikk inn haugevis med forslag, og etter flere delfinaler var fem stygge baderom plukket ut.

Leserne er ikke i tvil om at Elin og Geir Ove Fylkesnes fra Bergen fortjente å vinne baderomsmaterialer til 70.000 kroner.

Se intervju og bilder av vinnerbadet lenger nede i saken

Badet deres stakk av like godt av 77% av stemmene!

Se alle finalistene her

Familien Fylkesnes kan endelig pusse opp badet sitt. Elin og Geir Ove, sammen med barna Sebastian (til ventre) og Samuel.
Familien Fylkesnes kan endelig pusse opp badet sitt. Elin og Geir Ove, sammen med barna Sebastian (til ventre) og Samuel. Vis mer


Gratulerer, dere har vunnet!

- Nei, er det sant? Å gud! Å, er det mulig?! Herlighet!, sier Elin når DinSide forteller henne den gode nyheten.

Hun hadde ikke engang turt å tro på at badet hennes skulle vinne.

- Jeg hadde egentlig ikke trodd det, for det var mange stygge bad med i konkurransen, sier hun.

Men det er altså hennes bad som er det styggeste her til lands. Badet er bare på 2,5 kvadratmeter, og det er lite med tanke på at familien består av to voksne og tre barn.

- Nå er det mange som blir glade, sier en storfornøyd vinner.

Seieren skal selvsagt feires.

- Vi skal nok ut og spise i kveld, ja!

Soleklar vinner


Aldri pusset opp badet

Huset ble bygget i 1952, og ingenting er gjort med badet siden den gangen. Det er på tide med en oppussing, med andre ord.

Men nå har familien sjansen til å pusse opp. Premien i konkurransen er nemlig baderomsmaterialer til en verdi av 70.000 kroner.

Vinnerbadet er ikke pent...
Vinnerbadet er ikke pent... Vis mer


Litex våtromssystem gir familien Fylkesnes våtromssystem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40.000 kroner.

I tillegg får de et gavekort på 10.000 kroner fra Fliskonsulenten, som har agentur på Villeroy og Boch i Norge, samt et gavekort fra Fjordbad, på massasjebadekar, med 10 års garanti, verdt 20.000 kroner.

Camilla Bye fra Litex sier familien Fylkesnes er verdige vinnere av baderomskonkurransen.

- Vi er svært fornøyde med at folkejuryens valg av det vi anser som en meget verdig vinner. Vi gleder oss over å kunne være med på bidra til at familien Fylkesnes nå vil få et bedre inneklima og et lekkert bad, sier Bye.

Slik ble resultatene

Vinneren stakk altså av med en soleklar seier, mens de andre baderommene ikke hadde sjans til å måle seg med de andre konkurrentene.

På andreplass kom finalist nummer to, "Muggbefengt 80-tallsbombe" (15 %). Deretter var det omtrent likt mellom studentbadet (3 %) og dusjen med gjengrodd skitt (3 %). På jumboplass, med veldig få stemmer kom baderommet, der gulvet var så råttent at badekaret ser ut til å snart gå gjennom (1 %)

Soleklar vinner


Fra DinSide Bolig:


Sjekk ut noen av våre populære boligkalkulatorer:

  • Hvor mye kan du låne?
  • Bør du eie eller leie?
  • Hva er boligen verdt?

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer