<strong>Konseptet til SofaBox er smart:</strong> Enkelt å pakke sammen og frakte, klar til bruk med et håndgrep, og kan stå ute hele året. Foto: Per Ervland
Konseptet til SofaBox er smart: Enkelt å pakke sammen og frakte, klar til bruk med et håndgrep, og kan stå ute hele året. Foto: Per Ervland Vis mer

SofaBox: Utemøbler som tåler en støyt

IFA 2011: Når du ser på de sørgelige restene av dine tremøbler vet du det innerst inne. Det var disse du skulle hatt...

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du i likhet med undertegnede slurver med vedlikeholdet på hagemøblene er det et trist syn som møter deg nå. Hjemme hos oss har i hvert fall sommerens konstante regnskyll gjort at vårt ett år gamle hagebord med tilhørende stoler plutselig ser ut som det er fra tidlig nittitall.

Moralen er enkel; enten må du være nøye med å ta vare på møblene, eller du kan velge den enkle løsningen: Å kjøpe utemøbler som tåler det meste.

SofaBox

Sofaene fanget umiddelbart vår interesse der de sto plassert utenfor Harmans stand på årets IFA-messe.

Sofaene er godt beskyttet i aluminium, og etter at du har åpnet hengslene (som på en koffert) er det bare å åpne lokket med et enkelt håndgrep for å få fram sitteputten og ryggen.

Den orange fargen på skinnet faller kanskje ikke i alles smak, men her kan du altså fritt velge hvilken farge du vil gå for.

Når regnværet kommer er det så bare å lukke lokket og feste hengslene, så er sittedelen helt beskyttet mot naturkreftene, enten det nå er regn, snø, kulde, varme eller vind. Dette er altså en som sofa som trygt skal kunne stå utendørs hele året.


Sofaene har forøvrig bærehåndtak på kortsidene, slik at de relativt enkelt kan flyttes rundt, og fås med sitteplass for tre til fire personer.

Men er det tøft og praktisk blir det også fort dyrt. Omregnet til norske kroner starter en fire-seter uten armlener på rundt 20.000 kroner. Men så slipper du også den (ekle) puteboksen.

Mer informasjon får du på nettsidene til SofaBox.

Se vår guide: Slik steller du tremøblene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer