Sniktitt på Ikea-nyheter

I august kommer Ikeas nye kolleksjon Stockholm til de norske varehusene. 10 designere, 81 nye produkter. Vi har tatt en sniktitt og plukket ut våre favoritter.

Sniktitt på Ikea-nyheter

  1. Her er høstnyhetene


God design, lav pris

Ikea har slått seg opp på god design til en billig penge. For å få til dette, har de nok noen ganger måttet kutte litt på krav til stoffer og materialer. Den nye Stockholm-serien har imidlertid hatt et litt annet utgangspunkt enn den vanlige kolleksjonen: Her skulle det ikke spares på noe.

Prisen er det likevel ikke noe å si på. Møblene ligger i det øverste pris-sjiktet, men det er likevel milevis unna det du må ut med for designermøbler i de mest eksklusive butikkene.

Her er de nye møblene!

Duse farger for dem som liker den rolige delen av fargeskalaen.
Duse farger for dem som liker den rolige delen av fargeskalaen. Vis mer


Trendenser

Både former og farger følger de store tendensene vi har sett på årets møbelmesser. Her er mye sort og hvitt, grafiske naturmønster - og som en ekstra liten fargeklatt, i beste Ikea-ånd, er det denne gangen valgt røde nyanser, fra rosa/oransje til knallrødt.

Nyheter på rullebånd

Senere i august kommer resten av høstnyhetene, når Ikea-katalogen lanseres 9. august. Med fare for å høres blasfemiske ut: Ikea-katalogen er nå større enn Bibelen. I opplag, altså.

Har du et nei til uaddressert post-klistremerke på postkassen, får du imidlertid ikke denne. Er dette tilfelle, kan du bestille katalogen fra Ikeas nettsider eller ved å ringe til et av møbelvarehusene.

DinSide Bolig vil komme tilbake med mer om Ikeas andre høstnyheter.

Eksklusivt på flere måter

Denne nye kolleksjonen finner du imidlertid ikke i Ikea-katalogen.

- Katalogen er internasjonal - og Stockholm-serien lanseres i ulike etapper i forskjellige land, sier Frode Skage Ullebust, informasjonsrådgiver i Ikea. - For å sikre at produkttilgangen er god nok har vi valgt å holde den utenfor katalogen.

Sniktitt på Ikea-nyheter

  1. Her er høstnyhetene


Norske Ikea-varehus lanserer i andre etappe - serien ble første gang lansert i Stockholm i april.

Kataloger med en fullstendig oversikt over de nye møblene, vil bli tilgjengelig i varehusene etter 1. august.

Oppbevaring. Det er Ikea, det. Stockholm-serien er hakket over Billy i form, materialbruk og utførelse.
Oppbevaring. Det er Ikea, det. Stockholm-serien er hakket over Billy i form, materialbruk og utførelse. Vis mer


Alle foto: Ikea