Slik ser den amerikanske versjonen av den splitter nye Ikea-katalogen ut. Den norske versjonen blir nok noe annerledes, men mange av nyhetene vil være de samme. Foto: IKEA-USA.COM
Slik ser den amerikanske versjonen av den splitter nye Ikea-katalogen ut. Den norske versjonen blir nok noe annerledes, men mange av nyhetene vil være de samme. Foto: IKEA-USA.COMVis mer

Sniktitt på IKEA-nyhetene

Årets nye IKEA-katalog blir ikke presentert før neste uke, men allerede nå kan vi avsløre noen av nyhetene.

Torsdag 6. august er det duket for årets store begivenhet for alle boliginteresserte. Da lanseres nemlig årets store katalog fra møbelgiganten Ikea. Katalogen vil være den 47. i rekken.

"Lanseringen handler om de mange små og store valgene vi står overfor som enkeltmennesker og samfunn," heter det i invitasjonen til som er sendt ut til landets medier.

GUIDE: Slik overlever du Ikea-turen

Her er nyhetene

DinSide har allerede fått tak i den amerikanske Ikea-katalogen. Katalogen avslører mange av nyhetene som etter all sannsynlighet kommer til å få innpass på Ikea-varehusene landet rundt denne høsten.

Smakebiter fra Ikea-bibelen kan du se i bildespesialen nederst på siden. Se hele den amerikanske Ikea-katalogen her (ekstern lenke).

IKEA-KATALOGEN 2010

Gleder du deg til å se den nye Ikea-katalogen? (Avsluttet)
Ja(76%) 1041
Nei(19%) 255
Vet ikke(6%) 82
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Noen forskjeller

Enkelte av produktene i den amerikanske katalogen vil nok ikke finnes i den norske versjonen, men det er grunn til å tro at mange av nyhetene vil være de samme. Enkelte variasjoner må man riktignok regne med, melder Ikeas pressetjeneste.

- Katalogen tilpasses forskjellige markeder, og den norske katalogen vil muligens ha lokale variasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Håvard Løkke i Ikea Norge til DinSide.

Løkke sier han ikke har sett den amerikanske katalogen, og kan derfor ikke uttale seg om hvilke produkter som eventuelt ikke vil bli lansert på det norske markedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik ser den amerikanske versjonen av den splitter nye Ikea-katalogen ut. Den norske versjonen blir nok noe annerledes, men mange av nyhetene vil være de samme. Foto: IKEA-USA.COM
SMEDSTA Swivel chair er en av årets nyheter.
Dette nye Edland-skapet (til høyre) har en pris på 399 amerikanske dollar.
IKEA 365+ BRASA
Mange av møblene er gamle kjenninger, men til ny og nedsatt pris.


LES OGSÅ: Rørleggere boikotter IKEA