<b>IKEA 2012:</b> Den norske Ikea-katalogen for 2012 lanseres 9. august. Her kommer en sniktitt fra den amerikanske katalogen. Foto: Per Ervland
IKEA 2012: Den norske Ikea-katalogen for 2012 lanseres 9. august. Her kommer en sniktitt fra den amerikanske katalogen. Foto: Per ErvlandVis mer

Smugtitt på Ikea-katalogen

Den slippes ikke i Norge før neste uke, men her er nyhetene.

Ikea-katalogen for Norge slippes tirsdag 9. august. Da vises den for pressefolk. 15. august begynner utsendelsene til de norske hjem, og fra den datoen er Ikea-katalogen 2012 å få tak i på Ikeas varehus også.

Ikea-katalogen er imidlertid allerede sluppet i USA, og det er fra denne katalogen vi kan vise noen smugbilder.

Noen forskjeller

Ettersom Ikea er et verdensomspennende varemerke, kan vi forvente oss en god del likheter når det kommer til vareutvalg og nyheter, selv om det også er noen ulikheter markedene i mellom.

– Det er endel likheter ettersom katalogen finnes i hele verden, men en av forskjellene kan være forsiden. Noen fellestrekk er det globalt sett, men det vil være tilpasset de ulike markedene, sier kommunikasjonsrådgiver Håvard Løkke.

Klikk her for å bla deg gjennom hele den amerikanske versjonen av Ikea-katalogen 2012

Smarte hjem

"A home doesn't need to be big, just smart" er slagordet som pryder den amerikanske versjonen av Ikea-katalogen. Og i god Ikea-ånd er det lag på lag og side opp og ned med smarte løsninger for hvordan du kan bo smart og rikt på begrenset plass.

I fjorårets Ikea-kataolg fikk vi presentert en variert fargepalett. Dette videreføres i stor grad i årets katalog, med et utvalg av mørke tresorter og knallfarger på møbler og interiør - sammen med de lysere valgene, selvsagt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I den amerikanske katalogen er det også endel varer med ny og lavere pris, som eksempelvis de velkjente Billy-hyllene, Poäng lenestol og Sultan madrasser. Det gjenstår selvsagt å se hvorvidt prisene reduseres tilsvarende på de samme produktene her hjemme.

Nyhetene

Her kan du se noen av nyhetene som presentert i den amerikanske Ikea-katalogen. DinSide kommer selvsagt tilbake med nyheter fra den norske kataloglanseringen 9. august.

Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com
Foto: Ikea.com