Smil, skål, du har vunnet!

Høstens Formlandpris går til en smilende bolle. Eller skål, om du vil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En smilende bolle ble vinneren av høstens Formland Design Award.

Prisen ble delt ut på Formlandmessen fredag, den 17. august 2007. Messen er en av Skandinavias største messer for design og brukskunst.

Få gratis møbler!

13 ganger

Høstens pris går til designerduoen Claus Jensen og Henrik Holbæk - alias designfirmaet Tools. Det er ikke mindre enn trettende gang at teamet vinner Formland-prisen. Denne gangen var det for bollen Smiley, som forhandles av Eva Solo.

- Man må bare bli i godt humør av å se Smiley - bollen som alltid smiler til deg. Det er flott og funksjonell design i munnblåst glass med mange anvendelsesmuligheter. Pistasienøttene ligger flott i toppen av bollen, og det smarte hulrommet er perfekt til de tomme skallene. Tools har enda engang tenkt kreativt, og resultatet er enestående, fastslår priskomiteen om vinnerproduktet.

Smiley får høstens Formlandpris. Foto: Formland.
Smiley får høstens Formlandpris. Foto: Formland. Vis mer


Eva Solo Smiley er helt bevisst uttenkt med et smil om munnen, og er fremstilt av flere lag med klart og farget glass. Bollen finnes i fargene limegrønn, oransje, turkis, rød og svart. Veiledende utsalgspris i Danmark er 499 danske kroner.

Fem nominerte

Flere produkter var nominert til høstens designpris, og i tillegg til Smiley var dette blant annet en såpedispenser fra Eva Solo, skjærefjølen Cut & Carve fra Good Company, Musehus fra Maileg ApS (en barneleke) og Fiskars Functional Form kjøkkenredskaper fra Fiskars Brands Danmark.

Med Formland Design Award følger en statue og et markedsføringsbidrag på 100.000 danske kroner.

Kilde: Formland.

Mer designstoff:


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!