Smart suppemaskin fra Wilfa

Alt du trenger å gjøre er å kutte opp grønnsakene.

Wilfas nye blender Varm&Kald ser ordinær ut på toppen ...  Foto: Wilfa
Wilfas nye blender Varm&Kald ser ordinær ut på toppen ... Foto: Wilfa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Wilfas nye blender ser kanskje vanlig ut, men den har en smart ekstrafunksjon:

Den kan også varme opp mat.

Et varmeelement sørger for at du kan lage hele suppen eller barnematen i blenderen, du slipper å flytte maten mellom gryten på komfyren og blenderen på benken. Mindre søl - og mindre oppvask.

Suppemakeren skal gjøre alt dette: Frese, blande og holde maten varm. Det eneste du trenger er å gjøre er å vaske og kutte grønnsakene. Det vil altså være omtrent like enkelt som å lage posesuppe, og bare marginalt mer arbeid enn å varme opp ferdigsuppe. Og klumper i sausen vil være en saga blott.

Les også: Test av Stirr automatisk visp

Varm og kald

Det spesielle er i bunnen: et varmeelement som lar deg steke, koke og holde maten varm i blenderen. Foto: Wilfa
Det spesielle er i bunnen: et varmeelement som lar deg steke, koke og holde maten varm i blenderen. Foto: Wilfa Vis mer


Varm&Kald Suppemaker kan også brukes som vanlig blender til å lage smoothies og knuse isbiter, men det er varmeelementet som gjør den spesiell.

– Nordmenn elsker suppe, spesielt i vinterhalvåret. Vi tror at vår nye Suppemaker blir en storslager for hele familien, både store og små. Den er ypperlig til småbarnsfamilier som ønsker å gi barna sine hjemmelaget mat. Her kan du ha full kontroll på innholdet i barnematen, sier Anders Liland, administrerende direktør i Wilfa i en pressemelding.

Blenderen har en kapasitet på 1,7 liter til kald veske og 1,4 liter til varm veske. Den har tre varmeprogrammer og varsler med lyd når maten er ferdig. Varm&Kald har fire hastigheter samt en teflonbelagt varmeplate for enkel steking.

Wilfas Varm&Kald suppemaker kommer i butikk månedsskiftet januar/februar og har en veiledende pris på 1.499 kroner.

Lignende produkter

Vi har ikke sett akkurat like produkter på markedet, men det finnes et par som ikke er helt ulike. Kenwoods populære kjøkkenmaskin Major kommer i en superutgave med induksjon i bunn av bakebollen, slik at du kan piske, røre eller elte samtidig som du varmer opp eller koker maten.

Philips HomeCooker som ble presentert på IFA-messen i høst kan steke, koke og dampe (i flere lag) og rører i gryten for deg. HomeCooker er i salg i blant annet Storbritannia, men her hjemme må vi fortsatt vente.

Men trenger du dem?

Det kommer an på hva du allerede har. Har du allerede en stavmikser, kan du koke suppe på vanlig måte i en gryte, og mose den etterpå - i gryten. Og de aller fleste blendere kan mose kokte grønnsaker til suppe (men det er verdt å merke seg at de aller fleste ikke er anbefalt å bruke på kokende varm mat, de har en begensning på rundt 50 grader).

Har du ikke, eller har du begrensede kokemuligheter hjemme, kan den være et fint tilskudd - smart for eksempel på studenthybelen som et tillegg til vannkoker, om man ønsker å spise noe mer enn nudler og rett i koppen.

Hva tror du? Monsterhit på kjøkkenbenken eller skapfyll?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer