Smart dockingstasjon fra B&O Play

Intelligente høyttalere skal gi optimal lydopplevelse.

BeoPlay A3 har et intelligent høyttalersystem som skal sørge for best mulig lyd, uansett hvilken posisjon den står i.  Foto: Per Ervland
BeoPlay A3 har et intelligent høyttalersystem som skal sørge for best mulig lyd, uansett hvilken posisjon den står i. Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved første øyekast kan BeoPlay A3, fra den danske elektronikkprodusenten Bang & Olufsens rimelige linje B&O Play, se ut som nok en dockingstasjon til iPaden din.

Men A3 er mer enn bare en høyttaler: Du kan plassere den på fire forskjellige måter, alt ettersom hvordan du ønsker å bruke iPaden; stående, liggende, bratt eller slakt. Den er altså mer enn bare nok et sett med høyttalere til nettbrettet ditt.

Se vår test av JBL OnBeat iPad-dokk

Når det kommer til høyttalerne, er de utstyrt med en ny teknologi som skal sørge for en god lydopplevelse, uansett hvordan du bruker den: Adaptive Stereo Orientation. A3 vet hva som er opp og ned, og skal sørge for best mulig lydbilde, uansett hvilken posisjon den står i.

Her kan du se (og høre) en kjapp demonstrasjon:

(Merk at all lyden som slår inn i videoen ikke kommer fra A3-en; det ble demonstrert en rekke ulike produkter da vi fikk visningen.)


Test av to billige iPad-dokker fra Logitech Bare én holder mål

BeoPlay A3 skal gjøre det lettere å bruke iPaden i ulike settinger, og alt med god lyd, lover Brian Thorngaard i Bang & Olufsen.   Foto: Per Ervland
BeoPlay A3 skal gjøre det lettere å bruke iPaden i ulike settinger, og alt med god lyd, lover Brian Thorngaard i Bang & Olufsen. Foto: Per Ervland Vis mer


– Det er også perfekt for dem som vurderer en ekstra TV på kjøkkenet: Du kan se matprogrammer - eller nyheter - med god lyd, når du står over komfyren, sier Brian Thorngaard, produktopplæringsansvarlig i Bang & Olufsen, til DinSide.

I tillegg kan du sette den opp, dersom du er av dem som bruker internett i steden for kokebøker som inspirasjon når du skal lage mat.

Nok en testduell: Philips Fidelio DS8550 mot Altec Lansing Octiv 450

Kjappe fakta

BeoPlay A3 skal ha 7,5 timers batterilevetid om du har en iPad 1 eller iPad 2, og 5 timer med iPad 3. Den lader også både seg selv og iPaden når den er tilkoblet strømnettet. Du trenger en gummiramme på iPaden for å koble den til dockingstasjonen. Denne følger med, men du må huske å gi beskjed om hvilken utgave du har, slik at du får en ramme som passer.

A3 er tilgjengelig i svart, og veiledende pris er 3.999 kroner fra Bang & Olufsen-forhandlere eller samarbeidspartnere som Humac og Eplehuset.

Les også vår test av Revo k2

DinSide har fått et eksemplar inn til test. Følg med for å se hva vår tester synes om lyd og brukervennlighet.