Slikt gjør man da ikke

Det er ikke alt som er festlig som passer seg i en pen stue. Eller på do.

I Japan har de for lengst funnet ut at det ikke er alle problemer innbyggerne i landet skal måtte bruke tid på å bekjempe. Hvis du har en fobi, eller hvis du har sliter med visse utfordringer i forhold til renslighet, behøver du ikke ordne opp i dette selv.

Noen der ute har garantert laget et produkt som tar seg av saken, som for eksempel "Angels Knee Pillow" - et alt annet enn engleaktig produkt ment for menn med do-fobi.

Sprutstopper

Puta kommer i to utgaver, én som er todelt, og en hel variant. Informasjonen som følger er ikke nødvendigvis folkeopplysning, men i henhold til produsenten ser det ut til å være et problem at mange menn, når de står foran do og gjør sitt fornødne i form av nummer én, spruter opp så mye vann fra skåla at det griser til toalettet.

Slikt gjør man da ikke

Det har de valgt å illustrere slik:

Du tar poenget.

Plassér puta, eller putene, foran toalettet, knel ned på det myke stoffet, og lat vannet fra langt lavere høyde enn vanlig. Problemet er løst.

Prisen for puta/putene er 5800 yen, eller 400 norske kroner. Det er en liten pris å betale for en ren do.

Men det slutter ikke der.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på bildespesialen under for flere ting du absolutt ikke vil bli sett levende med i ditt eget hjem.

En enkel demonstrasjon av hvordan tisseputene fungerer. Det burde være en smal sak å se at dette burde vært funnet opp for lenge siden.
Joda, tisseputene kan også brukes foran urinalet.
Wallypop er det nye, fargerike toalettpapiret som skal få amerikanene til å tenke miljø. Det kan nemlig vaskes i maskinen. Bare ikke si noe til de som besøker deg. Ikke alle takler resirkulerbart toalettpapir like bra.
Den som la "morro" midt i hemorroider var en morsom fyr. HemAway er et spesialdesignet toalettsete laget av en lege som selv hadde pådratt seg de karakteristiske åreknutene, og som derfor hadde behov for en enkel måte å få hevelsen i de nedre regioner til å dempe seg. Det skal visst nok virke, men ser en smule rart ut for utenforstående.
Riktig. Dette er en knagg for å henge håndklær på. Det ser jo alle. Den er dessverre ute av produksjon nå, noe kanskje ikke alle er like lei seg for.
For cirka 300 dollar (rundt 2000 kroner) kan akvariefiskene bivåne eieren sin hver gang han eller hun har et ærend på toalettet. Det er ekte fiskelykke, det.
Denne bordlampa(!) er laget av elektrisk vaier og rustfritt jern, og selv om designerne hos enPieza! studio ikke oppgir noen pris, ser konstruksjonen så enkel ut at du ved hjelp av en sløydlærer, din 9 år gamle sønn og noe ræl fra innerst i snekkerboden sikkert kan skru sammen ditt eget eksemplar.
Alien(s)_filmene var skumle nok i seg selv, så hvorfor ikke skremme vettet av hele familien? Noen som skjuler seg bak nettstedet med det optimistiske navnet yesican.eu, har skrudd sammen Alien(s)-bord av resirkulerte bil- og sykkeldeler, verktøy og andre gjenbrukbare metalldeler - og bordene rocker.

De rimeligste koster ikke mer enn rundt 1500 kroner, mens de dyreste bordene ligger på rundt 23 000 kroner.
Dette bordet er designet av den franske designeren John Nouanesing, og selv om hjemmesida hans forteller at han har brukt noe så trivielt som maling som inspirasjon, er det ikke så vanskelig å tenke seg bordet som rekvisitt i den ultimate splatterfilmen.
Herman Makkinks gyngestol (jada, gyngestol) kombinerer en mannlig penis med en kvinnelig bakdel, og ble veldig, veldig kjent da den dukket opp i Stanley Kubricks "A Clockwork Orange" tidlig på 70-tallet. Det ble bare laget seks eksemplar, så sannsynligheten for at du eller noen andre får tak i en er (heldigvis) liten.