Slik fjerner du ugress i hagen

De beste rådene til å fjerne ugress i hagen.

KAMPEN MOT UGRESSET: Hageentusiast Anne Havåg Holter-Hovind bak hagebloggen Moseplassen.no har sammen med Dinside testet ut forskjellig ugressverktøy, som denne mer avanserte fremtoningen Infra Weeder. Den varmes opp til 1000 grader og fjerner ugresset ved hjelp av infravarme. Se flere ugresstips i videoen nedenfor! Foto: ENDRE VELLENE
KAMPEN MOT UGRESSET: Hageentusiast Anne Havåg Holter-Hovind bak hagebloggen Moseplassen.no har sammen med Dinside testet ut forskjellig ugressverktøy, som denne mer avanserte fremtoningen Infra Weeder. Den varmes opp til 1000 grader og fjerner ugresset ved hjelp av infravarme. Se flere ugresstips i videoen nedenfor! Foto: ENDRE VELLENE Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble første gang publisert i juli 2016.

Selv om du riktignok kan både spise og drikke noen ugressplanter, er det kanskje ikke sanselige nytelser de fleste fobinder med ugress. Ugress er noe de fleste forbanner og vil bli kvitt, og som vi tidligere har skrevet på Dinside finnes det både supereffektive hjemmelagde ugressmiddel og (kanskje mindre effektive) butikkjøpte ugressmidler.

Du trenger imidlertid ikke bruke kjemiske midler for å bli kvitt ugresset, som du kan se i vår tidligere tester av ugressbrenner og løvetannklo.

Smarte verktøy til bekjempelse av ugress

Sammen med hageentusiast Anne Havåg Holter-Hovind, som driver hagebloggen Moseplassen.no, har Dinside laget en serie med videotips om hagearbeid.

Du kan se hennes beste tips til redskaper for ugressfjerning, i videoen nedenfor:

Se flere videoer i hageserien:

MANGE MULIGHETER: Det er mye utstyr å velge i, i kampen mot ugresset. Anne Havåg Holter-Hovind bak Moseplassen.no viser sine beste ugresstips i videoen. Foto: ENDRE VELLENE
MANGE MULIGHETER: Det er mye utstyr å velge i, i kampen mot ugresset. Anne Havåg Holter-Hovind bak Moseplassen.no viser sine beste ugresstips i videoen. Foto: ENDRE VELLENE Vis merLES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer