<strong><b>Disse laknene er like:</strong></b> Hvordan ser dine formsydde laken ut når du legger dem i skapet? I videoen under kan du se hvordan du får til varianten til høyre. Foto: Livingonadime.com
Disse laknene er like: Hvordan ser dine formsydde laken ut når du legger dem i skapet? I videoen under kan du se hvordan du får til varianten til høyre. Foto: Livingonadime.com Vis mer

Slik bretter du et fasongsydd laken

Du får plass til dobbelt så mange i skapet.

Publisert
Sist oppdatert

Hverdagen er full av små og store problemer. Med tilhørende små og store løsninger. Hvordan man bretter et formsydd laken hører definitivt til i kategorien for små problemer, men det er likevel et irritasjonsmoment når vasken skal brettes og legges på plass i skuffer eller skap.

For der vanlige, flate laken er enkle å brette og tar opp liten plass, er de fasongsydde lakenene en evig kilde til rot i tellekantsystemet. Og jo større madrass, jo mer rot. Og ikke bare ser det rotete ut, de tar også opp langt mer plass enn sine enklere søsken.

Du har mer plass enn du tror: Slik utnytter du den best mulig.

Pent i pakken

Det burde jo være mulig å få dem til å se ordentlige ut. For de kommer jo pent pakket i A4-størrelse. Denne journalisten må imidlertid innrømme at det ikke har vært mulig å gjenskape på vaskerommmet. Til nå.

Det amerikanske nettstedet Livingonadime.com har knekt koden. Og deler den villig med sine lesere. I videoen under kan du se Jill Cooper vise deg, trinn for trinn, hvordan du bretter formsydde laken:


Ja, det tar litt øvelse. Og ja, det er langt vanskeligere når du skal håndtere større laken. Men det lar seg gjøre, med litt trening.

Har du et smart tips til hvordan vi kan løse små og store hverdagsproblemer vi kanskje ikke en gang vet at vi har? Send en mail til [email protected].

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer