<strong><b>BRETT I VEI:</strong></b> Plastposer i fri dressur har en tendens til å fylle opp skuffer og skap. Da kan du spare mye plass ved å brette dem.  Foto: KRISTIN SØRDAL
BRETT I VEI: Plastposer i fri dressur har en tendens til å fylle opp skuffer og skap. Da kan du spare mye plass ved å brette dem. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer

Slik bretter du bæreposer

Ta tilbake kontrollen over poseskapet med disse brettemetodene.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om kanskje de aller mest pliktoppfyllende av oss vil brette alle plastposer og sortere dem nidkjært, før de legges i et skap eller skuff, er vel det stikk motsatte langt mer vanlig.

Kjøkkenskap stappfulle av krøllete poser, som man bare håper ikke skal flakse ut over gulvet når man åpner skapdøren.

Dersom du er blant de sistnevnte, er det ingen grunn til fortvilelse! Her er fire metoder, noen kjappe og noen sirlige, for å brette handleposene og ta tilbake kontrollen over poseskapet.

LES OGSÅ: For 20 år siden var den gratis

Sparer mye plass

Posebretting er ingen stor vitenskap, og noe som alle kan få til - selv uten å se videoer på internett. Det vil uansett kunne spare inn mye plass, dersom du er villig til å bruke noen sekunder per pose.

Derfor fant vi fire forskjellige brettemetoder, og lagde noen videoer vi håper vil hjelpe deg!

#1. Kjapp knute

#2. Trekant-teknikken

#3. Kringlen

#4. Posesnurren

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer