Skap som går fra L til XXL

God plass i rommet før du åpner, god plass i skapet etter at du åpner.

<B>GÅR UTOVER BREDDEGRADENE</B>: Dette skapet er en slags Dr. Jekyll og Mr. Hyde, hvor det i ene øyeblikket er ganske beskjedent, mens det i neste øyeblikk er alt <I>annet</I> enn beskjedent. Foto: Produsenten
GÅR UTOVER BREDDEGRADENE: Dette skapet er en slags Dr. Jekyll og Mr. Hyde, hvor det i ene øyeblikket er ganske beskjedent, mens det i neste øyeblikk er alt annet enn beskjedent. Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen drømmer om ny TV, andre drømmer om klesskap så store at du selv etter en promenade i skapet på fem minutter fortsatt ikke har nådd avdelingen for t-skjorter.

Dette skapet er ikke stort nok til å gå inn i, men det tar til gjengjeld betydelig mindre plass enn et gigantisk garderobeskap, i det minste når det er lukket igjen.

Les også: Lite plass på badet? Ikke med disse tipsene
Les også: Slik sikrer du deg når du flytter

Fra vanlig til uvanlig

Skapet er laget av designer og formgiver Hosun Ching, som åpenbart har forstått at mindre leiligheter og boliger betyr mindre plass til oppbevaring, men at dette i seg selv ikke behøver bety mindre plass totalt sett.

I utgangspunktet tar nemlig ikke det som var Chings avgangseksamen på designstudiet mer plass enn et vanlig garderobeskap – det måler 60 centimeter i dybden –, men det er når du åpner skapet at det tar av.

Det er også når du åpner dørene at det blir åpenbart at skapet først og fremst er laget for den delen av befolkningen som kan bruke 45 minutter hver morgen på å sminke seg. De todelte dørene som nærmest brettes ut fra skapet gjør lagringsplassen betydelig større enn vanlig.

GÅR UTOVER BREDDEGRADENE: Dette skapet er en slags Dr. Jekyll og Mr. Hyde, hvor det i ene øyeblikket er ganske beskjedent, mens det i neste øyeblikk er alt annet enn beskjedent. Foto: Produsenten

(Artikkelen fortsetter under bildespesialen!)

Speil og sko

Her finner du alt fra høyreist skohylleplass (tilpasset høye hæler), speil, og skuffe dedikert til smykker, armbånd og andre personlige eiendeler som ikke tjener noen spesielle praktiske funksjoner – alt pakket inn på en slik måte at antall kubikk lagringsplass langt overgår den ganske beskjedne innpakningen.

DinSide har skrevet mye om oppbevaring tidligere, inkludert om hvordan en for eksempel kan bruke skoskapet som klesskap. Vi har også vist deg hvordan en kan bruke det tomme rommet rundt badekaret til å lagre småting som en ellers sliter med å finne plass til, og vi har funnet smarte møbler som tar liten plass i små leiligheter.