Gin & Titonic-isbrettet har former for både skip og isjfell.  Foto: Produsenten
Gin & Titonic-isbrettet har former for både skip og isjfell. Foto: ProdusentenVis mer

Skal det være en Gin & Titonic?

Iskald moro til sommerdrinken.

15. april neste år er det hundre år siden Titanic kræsjet med det berømte isfjellet. En tragedie som har blitt vel dokumentert, både skriftlig og audiovisuelt, blant annet i storfilmen Titanic med Leonardo di Caprio og Kate Winslet i hovedrollene.

Det heter seg at om hundre år er all ting glemt. Men vi tar sjansen på at det har gått lang nok tid til at vi kan presentere denne non-verbale spøken til sommerdrinken.

Gin & Titonic heter brettet som lager iskubene som trigget må-ha-muskelen vår. Her kan du selv lage både skip og isjfell, som garantert vil bryte isen, dersom samtalen skulle gå treigt.

En for alle, alle for én? Er du lei av at du aldri klarer å få løs bare én isbit, bør du prøve dette smarte isbitbrettet.

Serverer du en litt blålig drink ser det ekstra stilig ut! Foto: Produsenten
Gin & Titonic-isbrettet har former for både skip og isjfell. Foto: Produsenten
Gin & Titonic er designet av Jason Amendolara i Fred & Friends designbyrå. Foto: Produsenten


Kjappe fakta: Isbitbrettet er designet av Jason Amendolara i Fred & Friends designstudio, og fås kjøpt i en rekke nettbutikker for i underkant av hundrelappen.

På Amazon.com er det i skrivende stund på tilbud for 5,35 dollar, cirka 30 kroner, for ett brett. Dette gir fire skip - og fire isfjell.