Skal det fikses?

I helgen er det Hellerudslettas tur til å være vert for den landsomspennende boligmessen Gjør din bolig bedre. Vi har besøkt boligmessen - bildene ser du her!

Pust i bakken. <i>Foto: Elisabeth Dalseg</i> Foto: Elisabeth Dalseg
Pust i bakken. Foto: Elisabeth Dalseg Foto: Elisabeth DalsegVis mer

Balsam for kropp, sjel og boligen

- Dette var helt suverent! sier Bodil Møllersen. Hun prøver en av Eco Consults Panasonics massasjestoler som blir demonstrert på Gjør din bolig bedre-messen.

- Dette var utrolig deilig. Den gikk ordentlig inn i kroppen og tok tak der den skulle, sier Møllersen. Hun forklarer at hun er plaget med både ledd- og muskelsmerter, og hun skulle gjerne tatt med seg en av Panasonics populære massasjestoler hjem.


Modellen hun prøvde er Panasonics mest solgte, modell EP790. Ekskludert moms er den din for den nette sum av 29.100 kroner.

BILDESPESIAL: Noe for enhver smak på boligmessen.

Stort øyeblikk. 
Foto: Elisabeth Dalseg
Stort øyeblikk.
Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer


Stort øyeblikk

Mathias (2 1/2) fra Nittedals lyseblå øyne er store som to tinntallerkener. I dag har han møtt en av sine aller største helter: Byggmester BOB! Først ansikt til ansikt, trygt plassert på pappas arm, så fra bakkeplan. Hvem skulle tro at byggmesterns føtter var så store?

Til glede for små og store barn er nemlig Byggmester BOB også tilstede på boligmessen. Og selv om plakatene geleider alle barn ned til Hall 2 i underetasjen, blant hagemøbler, svømmebasseng, hagegnomer, springvann og boblebad, kan det være du støter på ham i rulletrappen eller ute i solskinnet også, om du skulle være riktig så heldig.

Ingen martna' uten en maskin som kan kutte alt.
Foto: Elisabeth Dalseg. Foto: Elisabeth Dalseg
Ingen martna' uten en maskin som kan kutte alt.
Foto: Elisabeth Dalseg. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer


Martna'

Gjør din bolig bedre-messen har alt en ordntlign martna' bør inneholde: Knalltilbud, duppeditter til å rengjøre det meste med, svenske kremmere som pusher innretninger til å kutte grønnsaker med, og noe morsomt til barna: Byggmester BOB.

Det er imidlertid ikke bare jalla-jalla, og det er både gode tilbud og inspirasjon å hente for deg som tenker på å ruste opp boligen din. Skal det fikses, får du nok gode råd her. Her er kjøkkenspesialister, baderomsforhandlere, interiørarkitekter - og spesialister på både ute- og innemiljø og design.

Trykk her for å se noen av høydepunktene fra helgens boligmesse.

Landsdekkende

Gjør din bolig bedre-messen er Norges største landsdekkende arrangør av boligmesser. Fra Alta i nord til Kristiansand i sør - denne messen er et møtepunkt for lokale, såvel som nasjonale leverandører og produsenter. Hva som blir stilt ut og vist vil derfor variere noe fra messe til messe.

Hittil i år, har det vært avholdt messer i Akser, Kristiansand, Skien og Fredrikstad. I helgen er det Hellerudsletta i Akershus som står for tur. I april er det boligmesser i Sandefjord (8-10), Lillehammer (15-17), og i Bergen (22-24). I høst blir det messer i Oslo, Trondheim, Haugesund, Bergen, Ålesund, Kristiansund, Alta, Tromsø og Drammen.

Publikumsmesse

I motsetning til en rekke andre messer er denne så absolutt publikumsvennlig. En inngangsbillett koster 100 kroner for voksne, 50 kroner for studenter og pensjonister, og barn kommer gratis inn. Helgens messe holder åpemt til og med søndag 3. april; fredag 1. april 12-20, samt lørdag og søndag fra 11-16.

Les mer på: www.boligmesse.no.