Foto: byggreisdeg.no
Foto: byggreisdeg.noVis mer

Skal det bygges?

Da er det bare ett sted du skal være i helgen.

Det er igjen tid for nordens største byggmesse, Bygg Reis Deg!. Skal du bygge nytt, bygge på eller pusse opp i nærmeste fremtid, er dette stedet for deg.

DinSide besøkte messen tidligere i uken, og i ukene fremover vil du kunne se flere saker fra messen her på DinSide Bolig

Fagfolk

Debatten har tidvis gått varm her på DinSide om hva fagfolk må gjøre, og hva du kan gjøre selv, men ett er sikkert: Skal du gjøre det selv, lønner det seg å snakke med fagfolk i forkant. Og i helgen er de her.

Det er litt uoversiktelig hvilke leverandører som er hvor, men i hovedsak finner du kjøkken, bad og varmepumper i hall B, byggevarer og trelast i hall C - og skal du kjøpe ny peis bør du ta turen helt innerst i hall D. Glem heller ikke at det er en egen seksjon ute, med flere interessante utstillere.

I løpet av helgen vil det være en rekke ulike aktiviteter og tilbud. Er du en konkurransejeger er det mye å vinne - mens det viktigste er vel å bruke all den ekspertisen som her er samlet under ett tak til din fordel.

Les også: Slik unngår du håndverkerkrøll

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fakta:

Messen holdes på varemessen på Lillestrøm, er åpen i kveld til klokken 20.00, og lørdag og søndag, 26. og 26. september fra 10 til 18.00.

Pris: 125 kroner per voksen, barn og honnør 70 kroner, eller 250 kroner for hele familien.

På nett: Bygg Reis Deg!