Sharp viser trådløs og bærbar TV

Sett den på bordet, heng den på veggen, eller ta den med ut i hagen.

IFA 2011: Det er ikke alle som har lyst eller råd til en 60-tommer, og faller du i denne kategorien har Sharp en liten godbit på vei.

På årets IFA-messe viste de nemlig fram sin lille 20-tommers TV, en riktig så slank, bærbar og ikke minst fargerik liten sak.

Trådløs HDMI

Men slanke og fargerike TV-er er jo ikke noe nytt, så det store gullkornet er selvsagt at TV-en er trådløs, sånn at du kan se på TV selv uten å være låst til et bestemt rom.

Siden TV-en er trådløs, leveres den også med en liten sentral, og det er denne enheten som sender TV-signalet til TV-skjermen. Tuner-enheten plasserer i nærheten av antennekabelen din, og skal kunne overføre lyd og bildesignalene trådlåst innen en oppgitt rekkevidde på maks 30 meter.

Selve TV-en er på 20-tommer, og kommer i både sort, hvit og rosa. Noe for hele familien altså. I tillegg til en utvippbar støtte på baksiden, har derfor TV-en også et praktisk bærehåndtak.


Dette er altså en TV du enkelt kan se på i alle husets rom, også på verandaen om du bare holder deg innenfor de oppgitte meterne.

Vi liker også at TV-en har et innebygget batteri som skal holde koken i to timer, om du ikke har en strømkabel i nærheten. Vekten ligger for øvrig på tre kilo, noe som gjør den lett å håndtere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tunerenheten kan faktisk sende TV-signaler til hele åtte TV-er, og i følge Sharp har de valgt fem Ghz båndet for stabil overføring.

Norsk pris er ikke klar, men TV-en er ventet til Norge i løpet av 2012.