Sett lås på godsakene

Plaget med klåfingrete tenåringer eller kjøleskapsranere? Her er løsningene.

Nei, du burde ikke. Og i hvert fall ikke det vi skal ha til middag i morgen. Foto: Colourbox.com
Nei, du burde ikke. Og i hvert fall ikke det vi skal ha til middag i morgen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var det med selvkontroll. Jo mindre godt du har av noe, jo mer har du lyst på det. Alder spiller ingen rolle. På nettsiden Coolstuff.no fant vi to smarte ting til deg som mangler - eller bor med noen som mangler - nettopp dette.

Nei, du er ikke gammel nok!

Det er ingen grunn til å gjøre det enkelt for tenåringer på spritjakt.  Foto: Coolstuff.no
Det er ingen grunn til å gjøre det enkelt for tenåringer på spritjakt. Foto: Coolstuff.no Vis mer


Tenåringer eller unge voksne på alkoholslang i barskapet er dessverre ikke et sjeldent problem. Og triksene er mange. Noen tar litt fra hver flaske, slik at foreldre ikke skal merke noe. Et annet "smart" triks, som nok har ødelagt mer enn én pjolter, er å fylle på med vann for å erstatte væsketapet. De som utøver denne sporten har dessverre også sjelden særlig forståelse for hvilken av de tre flaskene som står der som IKKE MÅ ødelegges med vann fra kranen.

Pris: 139 kroner fra Coolstuff.no.

Jo, du er mett

Minst like ukontrollerbar, om ikke mer, er natteterne. Én ting er at det kan få litt uønskete effekter på silhouetten til brødboksraneren. En annen ting er problemene når du tror du har nok mat i kjøleskapet til en familie på fire, for så å finne ut at mer enn halvparten forsvant i nattens mulm og mørke når du står og skal smelle sammen et kjapt måltid før barn skal skysses til den ene, andre og tredje fritidsaktiviteten.

Løsningen er enkel: Lås inn maten.

Fridge Locker er et lite, låsbart bur du kan sette i kjøleskapet. Skapet måler 29x19x19 cm, veier 640 gram, og er i PUR-plast med håndtak og lås av forniklet metall. Du trenger heller ikke bekymre deg for å rote bort nøkkelen, også her er det kodelås.

Fridge Locker egner seg også perfekt når du bor i kollektiv (og er lei av å måtte dekorere osten med postitlapper som sier at du slikker på den), eller for deg som er lei av at ettermiddagsmaten alltid forsvinner fra kjøleskapet på jobb.

Pris: 139 kroner fra Coolstuff.no.

Du må gjerne spise gulrøtter, kjære. Men majones, smør og morgendagens middag får du ikke! Foto: Coolstuff.no
Du må gjerne spise gulrøtter, kjære. Men majones, smør og morgendagens middag får du ikke! Foto: Coolstuff.no Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer