<B>SELVGJORT ER VELGJORT:</B> Denne senga lar deg slippe noe av det kjedeligste husarbeidet som finnes - selv om det ikke tar så lang tid. Foto: Produsenten
SELVGJORT ER VELGJORT: Denne senga lar deg slippe noe av det kjedeligste husarbeidet som finnes - selv om det ikke tar så lang tid. Foto: ProdusentenVis mer

Senga som rer seg selv

Du må nesten se videoen for å se hvor elegant dette er.

Senga er vårt tempel, men altfor ofte ser dette tempelet ut som om en av munkene brøt ut av munkeordenen, arrangerte fest for å feire den nye friheten, før vedkommende stupte i seng uten å tenke på morgendagen.

For morgendagen kommer alltid, og hvem har tid til å rydde opp før en halser etter bussen klokka halv åtte?

Slik velger du riktig seng

Den gjør det selv

Denne senga fra spanske OHEA kan falle i smak både hos munker og karrieremennesker med kronisk dårlig tid, for den sørger for at senga alltid er redd opp - selv når du ikke rekker å gjøre det. Senga fikser det nemlig selv.

OHEA kan fortelle at en seng som ikke er oppredd er "kilden til konflikter og krangler mellom foreldre og barn", så dette er ganske alvorlige saker.

IKKE FOR ALLE: Du kan ikke bruke hvilket sengetøy du vil med denne senga. Foto: Produsenten
IKKE FOR ALLE: Du kan ikke bruke hvilket sengetøy du vil med denne senga. Foto: Produsenten Vis mer


Som videoen under viser består senga av et ganske smart designet nettverk av skinner og stenger, som tilsammen gjør at en uordnet seng plutselig ser ut som den er inspisert av en veldig streng mann fra militæret. Hele prosessen tar kun 50 sekunder, som er langt raskere enn for eksempel kranglevorne barn bruker på samme øvelsen.

Denne sengen lover også å holde orden på smart vis

Ikke hvilket som helst sengesett

Et av problemene med senga er at du er nødt til å bruke spesiallagde sengesett, laken og så videre for å bruke re-opp-funksjonen. Det skyldes naturligvis sengekonstruksjonen som muliggjør at du selv slipper å re senga, men medfører at senga sannsynligvis blir langt dyrere å bruke enn andre senger. Det skal etter planen følge med to komplette sengesett for de som eventuelt bestiller senga, så en starter ikke helt på bar bakke. Nye sengesett må bestilles fra produsenten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Konstruksjonen tillater imidlertid at du for eksempel kan bruke én stor pute framfor to mindre puter, en hyggelig overraskelse for de som bor alene. Fullt så hyggelig er det ikke at senga sannsynligvis ikke duger gjennom en norsk vinter, for denne konstruksjonen kan umulig holde en tjukk dundyne.

Knirker den? Slik fikser du soverommets mest irriterende problem

Senga er foreløpig ikke i salg, men produsenten forteller i en Google-oversatt e-post til DinSide.no at når det skjer vil senga koste "så lite som mulig".

Sjekk videoen av OHEA-senga her. Den er ganske imponerende: