Bytter ungkarslivet mot familielivet... Foto: Byavisatonsberg.no
Bytter ungkarslivet mot familielivet... Foto: Byavisatonsberg.noVis mer

Selger ungkarsdrømmen

Ungkar Petter Jørgensen er klar for en ny fase i livet. Er du?

«Det er en kort fase i livet for de fleste, så da er det hyggelig å kunne nyte det med gode fasiliteter.Petter Jørgensen, eks-ungkar »


Velfungerende, godt, spennende og utprøvd ungkarsliv av høy standard, selges hel eller i deler. Her får du strøken leilighet i sjangleavstand fra bryggas mange restauranter og yrende uteliv...

Her får du båten du kan ta med deg nye bekjentskaper eller kompiser til alle områdes øyer eller ukjente farvann… Her får du bilen du glir gjennom byen med enten det er hjem til mors kjøttkaker eller det er for å plukke opp «hu derre» fra i går…

Det teksten annonserer for er en 74 kvadratmeter stor leilighet til 2.690.000 kroner, en White Shark 245 Classic båt til 680.000 kroner, samt en Volvo C70 kabriolet til 466.000 kroner. Nesten alt en ungkar kan ønske seg? Til salgs samlet, eller hver for seg.


Full pakke

Selger ungkarsdrømmen


Petter Jørgensen i Tønsberg er klar for en ny fase i livet. Han har flyttet sammen med kjæresten, og skal bygge hus. Men først må han selge leiligheten, bilen og båten. Og det er ikke så lett i dagens marked.

- Jeg hadde en runde med visninger på leiligheten før 17. mai, sier Jørgensen til DinSide. - Det var endel folk der, men vi kom ikke i mål, så da tenkte jeg at jeg måtte finne på noe sånn at folk smiler litt og gløtter på øyelokkene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kreativt, men ikke la deg lure: Selger millionboliger med dilldall

I tillegg til ungkarsleiligheten hadde Jørgensen planer om å bytte ut bilen og selge båten.

- Alt har vært til salgs i vår, og jeg har lurt litt på hvordan jeg skulle få solgt det. Og så kom jeg på: Her har jeg jo hele pakken til salgs...

For dem som lurer på det: Leiligheten står nå tom, og det er bare å flytte rett inn. I utgangspunktet er det kun leiligheten, bilen og båten som er lagt ut, men skulle du være interessert i annet innbo er Jørgensen åpen for å diskutere dette også.

- Dette er en mulighet for de som har ungkarsdrømmen, og det regner jeg med det er endel som har, avslutter Jørgensen.

Les mer om boligmarkedet: Overrasket i mai

Tusen takk!

Og at flere av våre lesere bærer på drømmen om det perfekte ungkarslivet tviler vi ikke på. en av dem, som tipset oss om annonsen, skriver blant annet i en epost til oss (utdrag):

Se hva slag annonse jeg fant i Byavisa her i Tønsberg idag!

Her kan alle Norges menn få drømme litt eller huske litt tilbake til
svunne tider...

Fy faen så bra!!!!

Stakkars fyr, nå bytter han ut ALLE menns drøm med husbankhus (sikkert
langt fra byen), stasjonsvogn og tresnekke... Vi menn er rare - (og
jeg vil gå andre veien, den visningen skal jeg bare på!)

Nesten for billig den pakka der. Tenk alt man kan få på kjøpet.........

Kjære ungkar - tusen takk og lykke til!

Fristende, men risikabelt? Singellivet går på helsa løs

Pakketilbud

Ifølge Jeanett Sørvik, megler i Z-eiendom har de ikke fått noen interessenter ennå. Men hun påpeker at det er for tidlig å si noe om mottakelsen.

- Annonsen står i byavisen i Tønsberg i dag, en avis folk ofte leser ettermiddag eller kveld. Vi har visning i morgen klokken seks og lørdag, så da vil vi se hvor mange som er interessert, sier Sørvik til DinSide.

Et annet interessant poeng er at det å markedsføre salg av ulike ting på denne måten ikke ville vært tillatt for få uker siden. Men med den nye markedsføringsloven er både bundling (kjøp av flere ting i en pakke) og tilgift (kjøp en ting, få noe annet på kjøpet) tillatt.

Les mer om den nye markedsføringsloven på DinSide Økonomi.