Er du treffsikker? Foto: Skjermdump - YouTube
Er du treffsikker? Foto: Skjermdump - YouTubeVis mer

Segas urinalspill

Perfekt for deg med dårlig sikte og konsentrasjonsevne.

At det å gå inn på et herretoalett i beste fall er en risikosport er noe vi menn lærer raskt. Det ser som regel ikke særlig bra ut.

Japanerne har imidlertid et nytt triks i ermet, som kan gjøre hverdagen enklere for både oss gutta og rengjøringspersonalet.

Segas urinalspill

Til tross for at spillkonsollene til japanske Sega ble lagt ned i 2001, er det lite å si på kreativiteten. Selskapets siste nyvinning kommer imildertid ikke på PS3 eller Xbxox360, men skal plasseres på herretoalettene. På urinalene skal de hjelpe menn som sliter med treffsikkerheten, og gjøre det mulig å trene i fred og fordragelighet.

Nytt: Idèen er ikke ny, se den norske versjonen her!

Livetestes nå

I følge BestWeekEver er konseptet nå under utprøving på utvalgte T-banestasjoner i Tokyo.

Toylets-serien har en 12-tommer stor skjerm 800X600 pikser, og brukeren skal ganske enkelt prøve å treffe måleenheten som ligger trygt plassert i selve urinalskålen.

Allerede nå kan du velge mellom fire ulike brett, men prinsippet er det samme på dem alle:

Jo kraftigere stråle som registreres, jo høyere poengscore. Hvis du skulle være så dyktig å sette ny personlig rekord uten å ha noen å dele den med, kan forøvrig Sega glede deg med følgende: Du kan lagre poengsummen din på en minneplugg og vise den til vennene dine siden. Den minnepluggen blir det sikkert kamp om på kontoret ...

Artikkelen fortsetter under annonsen