Se Norges foreløpig styggeste bad

Første runde i vår store baderomskonkurranse er avsluttet.

Publisert
Sist oppdatert

Og den aller første delfinale-vinneren er klar, med mer enn en tredjedel av stemmene:

Se Norges foreløpig styggeste bad


Se alle baderommene i denne runden.

Jeg vil se flere stygge bad! Klikk her for runde to i konkurransen.

Dette sier badets eier:

Her er vårt lille bidrag til "Norges styggeste bad".

Huset vårt ble bygd i 1952, og siden da er det gjort lite eller ingenting med badet som måler 2 1/2 m2. Det er vinylbelegg på gulvet, og tapet på veggen. Vinduet som er der kan ikke åpnes, og ventilen gir lite ventilasjon. Dermed er det mye fuktighet i rommet, noe som gir svært dårlig inneklima, med mugg og råte som følge.

Vi har tre små barn på fire, to og ett år, som skal stelles der. Eldstemann har fått astma, og minstemann er i ferd med å utvikle det samme. Derfor ønsker vi oss så veldig et nytt bad, først og fremst på grunn av astmaen. Samtidig hadde det også vært storartet med litt mer plass for to store og tre små!

Jeg vil også delta i konkurransen

Jeg vil se flere stygge bad! Klikk her for runde to i konkurransen.

Premien:

I samarbeid med Litex våtromssystem har vi gleden av å gi bort en drømmepakke av en premie, verdt 70.000 kroner, til den som har Norges styggeste baderom.

Løpet er ennå ikke kjørt, det er mer enn tre uker igjen av konkurransen, så her er det bare å sende inn bilder av ditt bad, dersom du har lyst til å delta. Førstkommende fredag presenterer vi annen runde med finalister.

Er ditt bad styggere, eller med mer desperat behov for oppussing?

Les konkurransereglene, og delta i konkurransen

Se Norges foreløpig styggeste bad



Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer