Fra forhandleren Kobberkompagniet (via www.designprodukter.dk)., til 2.595 danske kroner (inklusive standeren). I Norge er det mulig å kjøpe den via www.sommerbutikken.no, og her koster den 2.595 kroner (men det er kun for selve postkassen).
Fra forhandleren Kobberkompagniet (via www.designprodukter.dk)., til 2.595 danske kroner (inklusive standeren). I Norge er det mulig å kjøpe den via www.sommerbutikken.no, og her koster den 2.595 kroner (men det er kun for selve postkassen).Vis mer

Se kule postkasser her

Bildene er i hovedsak fra produsentene, med mindre annet er angitt. For ytterligere informasjon, sjekk lenken til produsent eller forhandler i hovedartikkelen.


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Fra Svenske Bruka Design. Postkassene kan kjøpes på blant annet Hilmers Hus og Room. Pris for den minste er 169 kroner, den største koster 398 kroner for vanlig farge, og 495 kroner i børstet stål. Foto: Elisabeth Dalseg. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Fra Svenske Bruka Design. Postkassene kan kjøpes på blant annet Hilmers Hus og Room. Pris for den minste er 169 kroner, den største koster 398 kroner for vanlig farge, og 495 kroner i børstet stål. Foto: Elisabeth Dalseg. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Kanskje ikke rart at denne heter "flaskepost"... Postkassen koster 2.390 kroner (inklusive stativ) i Danmark (via www.designprodukter.dk). I Norge kan den kjøpes gjennom www.sommerbutikken.no til 1.695 norske kroner - men det er da uten stativet. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Jarl - her i kobber og mahognitre. 1.595 kroner i Danmark, og 1.695 kroner i Norge. (designprodukter.dk og sommerbutikken.no). Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Jarl-postkassen her i svart oksidert utførsel. 1.595 danske kroner hos designprodukter.dk. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Jarl i sink og mahognitre, til 1.595 kroner i Danmark, og 1.695 i Norge. (På designprodukter.dk og sommerbutikken.no). Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Postens nye store postkasse. Kan kjøpes på postkontorer og på www.posten.no. Koster 339 kroner, og fås i hvit, grå og grønn farge. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Postkassen heter Regina Danica, og er laget av kobber. Den koster 1.595 danske kroner hos www.designbutikken.dk. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Postkassen i messing fra designbutikken.dk koster 2.995 danske kroner. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

"Uniq-Zink", nesten som en helt vanlig postkasse som du putter brevene dine i... Laget av sink, og koster i Danmark 2.894 danske kroner inklusive stativ. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En skikkelig amerikansk postkasse må vi også ha med. Denne fås både i Norge og Danmark. Her hjemme må du betale 595 kroner, men da får du bare selve postkassen. (Stativet koster minimum 300 kroner.) Prisen i Danmark er 594 danske kroner for hele pakken, også inklusive stativ. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Galvanisert standerpostkasse fra Nordahl Design. Pris er 1.899 danske kroner - og 200 kroner for frakt. Vis merKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.