Se hvor mye boligen din er verdt

Tenkt å selge? Sjekk vår boligkalkulator først!

<B>SELGE?</B> Boligmarkedet er på vei opp igjen. Foto: Colourbox.com
SELGE? Boligmarkedet er på vei opp igjen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boligmarkedet har ikke vært stedet å plassere sparepengene det siste året, men de siste månedene har det kommet flere tegn på at boligsalget igjen er på vei oppover.

Denne uka ble blant annet boligstatistikken for juli lagt fram, og i motsetning til til hvordan juli pleier prestere (nedgang åtte av de 10 siste årene), ble det denne gang registrert en svak prisøkning på 0,1%. I fjor på samme tid falt prisene med 2,2%.

Sterk økning

Kombinert med at omsetningen i juli også var langt høyere enn vanlig, synes det hevet over tvil at nedturen - i det minste foreløpig - er over.

- Omsetningen av boliger var riktignok lavere i juli enn den var i juni, men den var mye høyere enn den pleier å være i juli, sa informasjonssjef Roger Nyborg i Norges Eiendomsmeglerforbund til DinSide.no tidligere i uka, og la til:

- I både juli 2007 og juli 2008 ble det omsatt rundt 3.300 boliger. Men i juli i år ble det omsatt 4.192 boliger, en økning på 27%.

Sjekk verdien

Hvis du går med planer om å selge leiligheten eller huset ditt, kan du ved hjelp av vår boligpriskalkulator få en indikasjon på hva tilsvarende leiligheter koster i ditt område.

Merk at kalkulatoren ikke gir en presis verdivurdering av leiligheten, og kun er ment som en pekepinn.

Trykk her for å komme til boligkalkulatoren!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!