Se hva naboene dine gir bort

Ny tjeneste fra Finn.no gjør det enklere å finne frem til relevante annonser der du bor.

<b>SMART:</b> Nå er Finn-torget koblet opp mot kartsøket slik at du lett kan finne det som gis bort eller er til salgs i ditt nabolag. Foto: Finn.no
SMART: Nå er Finn-torget koblet opp mot kartsøket slik at du lett kan finne det som gis bort eller er til salgs i ditt nabolag. Foto: Finn.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Finn-torget, der privatpersoner kan kjøpe og selge - eller gi bort smått og stort er kanskje Norges største markedsplass. Det er både positivt og negativt for deg som skal kjøpe.

Les også: De merkeligste annonsene på Finn.no

For ryker kjøleskapet ditt og du ønsker å kjøpe - eller få - et kjøleskap i løpet av få timer, er det greit å få oversikt over hva som finnes i nærheten. Og i motsetning til Finns Eiendomssøk kan du kun søke på fylker på Finn. Dette fungerer kanskje greit på Oslo, der det ikke tar lange timen å kjøre fra den ene siden av byen til den andre, men kan fort bli litt mer problematisk i de litt større fylkene.

Nå blir det lettere å finne frem til relevante annonser der du bor. Slik at du kan få erstattet det ødelagte kjøleskapet ditt, eller vaskemaskinen, på dagen. Samtidig som du sparer noen kroner - og miljøet.

Alt kan gis bort på Finn, men det er ikke sikkert du finner noen som vil ha det. Takk til Cecilie Rogne for tips! Foto: Finn.no
Alt kan gis bort på Finn, men det er ikke sikkert du finner noen som vil ha det. Takk til Cecilie Rogne for tips! Foto: Finn.no Vis mer


Finn-torget er nå koblet opp mot karttjenesten, etter modellen fra Finn.nos Eiendomskart. Du kan velge om du vil søke på ting som er til salgs eller gis bort.

Skal du selge eller gi bort noe? Se hva vi søker etter på Finn-torget.

Smart tjeneste har blitt enda bedre

Vi i DinSide har hatt mye nytte av Finn.nos Eiendomskart. Både på jobb og privat. Da vi omtalte søket første gang, var det imidlertid et par ting som trakk ned: Søkekriteriene var langt mer begrenset enn i Finns ordinære eiendomssøk, og det var heller ikke like lett å finne dette verktøyet som de andre hjelpemidlene på Finn.

Nå er dette fikset på: Man kan spesifisere søkeord som for eksempel "garasje" eller "terrasse", søke på spesielle visningsdager, annonser som er lagt ut i en gitt periode og velge å kun se på boliger som formidles gjennom megler.

Les hele omtalen av Eiendomskartet her: Uvurderlig hjelp i boligjakten

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!