<strong><B>GODT GJEMT:</strong></B> Her er det faktisk mulig å få et visst inntrykk av at den valnøttbrune kapselen i midten av leiligheten kan brukes til matlaging. Foto: If It's Hip, It's Here
GODT GJEMT: Her er det faktisk mulig å få et visst inntrykk av at den valnøttbrune kapselen i midten av leiligheten kan brukes til matlaging. Foto: If It's Hip, It's Here Vis mer

Så mye mer enn bare et kjøkken

Storslått og omfattende, og litt skremmende.

Publisert
Sist oppdatert

Du er ikke alene om må slenge en Grandis eller et mikromåltid i gapet når du kommer hjem fra jobb, og gjør du det ofte nok er det grunn til å anta at kjøkkenet kanskje ikke behøver være så veldig mye mer enn en kvadratmeter eller to.

Bruker du derimot tiden på å studere fransk kokkekunst med fransk-norsk ordbok i hånda (laminert for å hindre matsøl), og kan navnet på hele topp-10-lista til Michelin-guiden, begynner du å nærme deg målgruppa til dette spektakulære kjøkkenet fra designerne hos Graft.

Les også: Dette er faktisk et Ikea-produkt

Det meste i ett

Graft har tidligere stått bak flere oppsiktsvekkende design- og interiørløsninger, inkludert den guleste, og muligens også kuleste, tannlegeklinikken verden har sett - tyske KU64 -, og i så måte er Loft Hamburg ikke noe unntak.

I den 118 kvadratmeter store, privateide leiligheten i Hamburg, Tyskland, har de blant annet installert en stor, brun pod, eller "kapsel" om du vil. Den vekker betydelig oppsikt i en ellers hvitpreget leilighet, og inneholder alt fra kjøkken og toalett(!) til leilighetens sentralvarme- og luftkondisjoneringssystem og sanitæranlegg.

Ekstrem vinkling

Kapselen har også fått plass til skap og bokhyller (se bildespesialen under), og består i hovedsak av tre- og steinmateriale designet på en slik måte at ingen hjørner eller betraktningsvinkler ser like ut.

Hele loftsleiligheten skal ha kostet rundt 1.2 millioner å pusse opp - vi antar det kommer på toppen av prisen for selve leiligheten -, og eies av en dame ved navn Vanessa Kullmann. Det siste behøver du strengt tatt ikke vite, men hvis du plutselig skulle befinne deg i Hamburg uten et sted å bo har du nå i det minste et navn på blokka som du kan ringe.

Etter at du har bladd deg gjennom bildespesialen under trenger hun ikke engang vise deg rundt.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer