Rotet er i boks

Nyheter fra Poltrona Frau hjelper oss å holde orden. Om vi har råd.

Aldri før har det vært så pent å rydde unna klær, stæsj og skrivesaker.

Se store bilder

Da den italienske eksklusive møbelprodusenten Poltrona Frau offisielt åpnet sitt nye showrom i Robert Tandbergs showrom i Oslo i går, falt vi spesielt for tre nyheter som skal hjelpe oss å holde orden i hjemmet.

Se også bilder av møblene med sekssifret pris

Rotet er i boks


Tenk koffert

Den franske stjernedesigneren Jean Marie Masseaud står bak to av dem.

Tenk koffert. Bokstavelig talt. Foto: Per Ervland
Tenk koffert. Bokstavelig talt. Foto: Per Ervland Vis mer


Ett klesskap, ett barskap, inspirert av gammeldagse reisekofferter. Tenk Louis Vuitton, bare litt mer stødig, uten prangende logoer. Og kledt i det mykeste skinn.

- Prototyper av skapene ble først vist frem på møbelmessen i Milano i april i år, og vi har fått de tre første hit til Norge i forbindelse med åpningen, sier en stolt Robert Tandberg, innehaver av den store luksuriøse møbelbutikken, til DinSide.

Eksklusivt

Prisen på de to skapene er definitivt i det øvre sjikt. Klesskapet koster 98.500 kroner, mens barskapet koster 69.500.

Så er alle Poltrona Fraus produkter til gjengjeld laget for hånd. - Dette er 100 prosent italiensk håndverk, sier Juliano Moscani, Poltrona Fraus CEO til DinSide. - Vi produserer vakre ting, for både hjem og offentlige miljøer. I sistnente kategori kan han nevne blant annet første klasse på Singapore Airlines og interiøret i Ferraribiler.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Poltrona Fraus møbler er dekket av et silkemykt skinn, og for de fleste møblene kan du velge mellom 120 ulike farger.

Til sammenligning koster en Louis Vuittonkoffert, i omtrent samme størrelse (1,40x62) i underkant av 20.000 euro, eller drøye 150.000 kroner.

Se større bilder av skapene, samt en annen av våre Poltrona Frau-favoritter

Poltrona Frau er en del av et større italiensk møbelkonsern, sammen med store merkenavn som Cassina og Cappellini. Poltrona Fraus flaggskipbutikk i Oslo er en shop-in-shop i Robert Tandbergs nye møbelbutikk i gamle Posthallen. Her finner du også andre eksklusive møbelforhandlere som Molteni, dada-kjøkken, Fritz Hansen, Gandia Blasco, IPE Cavalli og, ikke minst, vår favoritt Ceccotti.

Flere eksklusive møbelnyheter fra DinSide Bolig: