Rotet er i boks

Nyheter fra Poltrona Frau hjelper oss å holde orden. Om vi har råd.

Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har det vært så pent å rydde unna klær, stæsj og skrivesaker.

Se store bilder

Da den italienske eksklusive møbelprodusenten Poltrona Frau offisielt åpnet sitt nye showrom i Robert Tandbergs showrom i Oslo i går, falt vi spesielt for tre nyheter som skal hjelpe oss å holde orden i hjemmet.

Se også bilder av møblene med sekssifret pris

Rotet er i boks


Tenk koffert

Den franske stjernedesigneren Jean Marie Masseaud står bak to av dem.

Tenk koffert. Bokstavelig talt. <i>Foto: Per Ervland</i>
Tenk koffert. Bokstavelig talt. Foto: Per Ervland Vis mer


Ett klesskap, ett barskap, inspirert av gammeldagse reisekofferter. Tenk Louis Vuitton, bare litt mer stødig, uten prangende logoer. Og kledt i det mykeste skinn.

- Prototyper av skapene ble først vist frem på møbelmessen i Milano i april i år, og vi har fått de tre første hit til Norge i forbindelse med åpningen, sier en stolt Robert Tandberg, innehaver av den store luksuriøse møbelbutikken, til DinSide.

Eksklusivt

Prisen på de to skapene er definitivt i det øvre sjikt. Klesskapet koster 98.500 kroner, mens barskapet koster 69.500.

Så er alle Poltrona Fraus produkter til gjengjeld laget for hånd. - Dette er 100 prosent italiensk håndverk, sier Juliano Moscani, Poltrona Fraus CEO til DinSide. - Vi produserer vakre ting, for både hjem og offentlige miljøer. I sistnente kategori kan han nevne blant annet første klasse på Singapore Airlines og interiøret i Ferraribiler.

Poltrona Fraus møbler er dekket av et silkemykt skinn, og for de fleste møblene kan du velge mellom 120 ulike farger.

Til sammenligning koster en Louis Vuittonkoffert, i omtrent samme størrelse (1,40x62) i underkant av 20.000 euro, eller drøye 150.000 kroner.

Se større bilder av skapene, samt en annen av våre Poltrona Frau-favoritter

Poltrona Frau er en del av et større italiensk møbelkonsern, sammen med store merkenavn som Cassina og Cappellini. Poltrona Fraus flaggskipbutikk i Oslo er en shop-in-shop i Robert Tandbergs nye møbelbutikk i gamle Posthallen. Her finner du også andre eksklusive møbelforhandlere som Molteni, dada-kjøkken, Fritz Hansen, Gandia Blasco, IPE Cavalli og, ikke minst, vår favoritt Ceccotti.

Flere eksklusive møbelnyheter fra DinSide Bolig:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer