Rimelige fjellhytter i populære områder

Vi tok en runde på finn.no for å plukke ut de billigste hyttene i de mest populære områdene. Her er noen av eiendommene vi fant:

Hytte på Beitostølen
65 kvm stor hytte 3,5 km fra Beitostølen sentrum med utsikt mot Bitihorn. Innlags strøm og vann, helårsvei og selveiertomt på ca. ett mål. Hytta selges fullt møblert
Pris: 1,2 millioner kroner

Rimelige fjellhytter i populære områderHytte på Blefjell
Hytte på 20 kvm (ett rom) på solrik 1,5 måls festetomt i Blefjell Søndre. Ikke innlagt strøm og vann. Det finnes tegninger for utvidelse av hytta. Planlagt vei.
Pris: 350.000 kroner

Rimelige fjellhytter i populære områderLeilighet i Hallingskarvet
Hallingskarvet Hotell bygges om til fritidsleiligheter. De fleste blir gjennomgående andelsleiligheter på 34 kvm med bad og kjøkken, flatskjerm-tv og dvd-spiller. Alle leiligheter får tilhørende skibod. Mulighet for leieinntekter.
Pris: 228.100 kroner (fellesgjeld: 627.900 kroner)

Rimelige fjellhytter i populære områderLeilighet i Hemsedal
Selveierleilighet på 52 kvm med to soverom, bad og stue med kjøkkenløsning og 12 kvm balkong til salgs i Veslehorn Apartments. Leiligheten må leies ut 42 dager om vinteren, og 42 dager om sommeren.
Pris: 1,15 millioner kroner

Rimelige fjellhytter i populære områderHytte i Oppdal
Selveierhytte på 63 kvm med to soverom, bad og kjøkken. Innlagt strøm og vann. To biloppstillingsplasser. Hytta ligger ved Festa, 12 kilometer fra Oppdal sentrum.
Pris: 975.000 kroner

Rimelige fjellhytter i populære områderHytte ved Norefjell
Hytte på 32 kvm på festetomt ved Krøderen. Stue, kjøkken og to soverom. Innlagt strøm. Borrevann i kran utendørs (helårsvann). 15 minutters kjøretur fra Norefjell alpinanlegg.
Pris: 570.000 kroner

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rimelige fjellhytter i populære områderHytte i Vestre Gausdal
Selveierhytte på 52 kvm med to soverom, stue og kjøkken ved Nysæterkjølen. Ikke innlagt strøm eller vann. Solrik festetomt. 47 kilometer fra Lillehammer.
Pris: 660.000 kroner