Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

RiksTV ruster opp

Den 14. september kommer flere kanaler og en mulitromløsning det lukter svidd av. v/Fredrik Randsborg Bølstad

14. september, altså tirsdag i neste uke, utvider RiksTV satsingen sin, og høydepunktene er:

  • En helt ny minipakke,
  • seks nye kanaler i hovedpakken deres, altså RiksPakken
  • og det de selv kaller Norges beste multiromløsning.

Bedre for deg med mange TV-er

Det mest interessante her er åpenbart multiromsløsningen. For 330 kroner i måneden kan du nemlig få RiksPakken på opptil fire TV-er til en fast lav sum.

Prisen på 330 kroner i måneden ser ved første øyekast svært gunstig ut sammenlignet med konkurrentene deres, og dette er da også et poeng informasjonssjef i RiksTV, Jens-Petter Gjeldseth, trekker frem som et stort pluss.

- Per i dag er det over 600 000 nordmenn som eier tre eller flere TV-er. For disse er RiksPakken en veldig bra løsning, hevder han.

NB: DinSide kommer snart med en prissammenligning av multiromsløsninger hos de ulike TV-innholdsaktørene. Følg med altså!

RiksTV ruster opp


Gjeldseth skryter også av Fritt Valg-pakken deres, og at man kan bygge de forskjellige pakkene oppå hverandre.

- Vi lanserte Fritt Valg for omtrent ett år siden, og det har vært en stor suksess. Vi ønsker å lytte til våre abonnementer og fortsetter derfor med å la kundene enkelt sette sammen forskjellige pakker.

Fritt Valg-pakken er fjernet fra reklameplakaten, men finnes på RiksTV sine nettsider og i brosjyrer man kan finne i butikkene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere kanaler i RiksPakken

RiksPakken blir oppgradert med seks nye kanaler, pluss at TV Norge har oppgradert sendingene sine til HD. De nye kanalene omfatter barnekanalene Disney XD og Disney Playhouse, Discovery sin livsstilskanal Travel & Living Channel (TLC), TV Norges nye kanal MAX og de svenske kanalene SVT1 og SVT2.

Merk deg: Ønsker du RiksPakken på mer enn fire TV-er, må du begynne helt fra starten igjen og betale 330 kroner ekstra. Med andre ord er det mulig å se RiksPakken på opptil åtte TV-er til 660 kroner i måneden.

Helt ny pakke

MiniPakken er en splitter ny pakke. Det er verdt å merke seg at abonnement 1 koster 250 kr i måneden, men dersom man ønsker MiniPakken på en TV til koster det ytterligere 130 kroner, altså 380 kroner til sammen. Dette er faktisk dyrere enn å velge en løsning som RiksPakken.

Ekstrakanalene er de samme som før, med unntak av at Canal+ Sport har endret navn til Canal+ Fotball.

Ellers finnes det to leverandørpakker for henholdsvis TV 2 og TV Norge. Disse blir ikke RiksTV å reklamere så mye for, men Jens-Petter Gjeldseth bekreftet ovenfor DinSide at disse pakkene eksisterer.

TV 2-pakken inneholder: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Filmkanalen.
TV Norge-pakken inneholder: TV Norge, Fem, MAX og The Voice.

Pakkene blir å koste 60 og 80 kroner i måneden (i den rekkefølgen), ekskludert grunnprisen på 120 kroner. Det betyr at dersom du bare ønsker en av disse pakkene må du ut med henholdsvis 180 og 200 kroner i måneden.

Dårlig nytt for deg som allerede er kunde...

Eksisterende kunder må fortsette med den ordningen de har i dag ut bindingstiden. Først etter at bindingstiden er over vil de bli flyttet over til de nye pakkene og med de nye prisene...

Har du noen andre spørsmål eller kommentarer, så fyr løs i debattfeltet under, så skal vi forsøke å svare så godt vi kan!