Remington XR1330

Den eneste barbermaskinen som lugger.

<B>FATTIGMANNS-«PHILIPS»:</B> Remington XR1330 kan ikke konkurrere med de roterende hodene fra markedslederen. Foto: TORE NESET
FATTIGMANNS-«PHILIPS»: Remington XR1330 kan ikke konkurrere med de roterende hodene fra markedslederen. Foto: TORE NESET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

XR1330 er Remingtons «Philips»-variant. Det vil si roterende skjærehoder, i motsetning til «broren» XF8500, som bruker lineært «Braun»-hode.

LES OGSÅ:

Mens XF8500 kommer ganske nær Braun-maskinene, kan vi dessverre ikke si det samme om XR1330 og Philips.

Det merkes godt at skjærehodene er av dårligere kvalitet enn på de to Philips-maskinene i testen. Her lugges det ordentlig, og maskinen er helt klart ubehagelig å barbere seg med.

Også denne maskinen har bevegelig hode, men det har Philips-maskinene også. Uansett gjør det ikke noe fra eller til når skjærehodene uansett er av beskjeden kvalitet.

Muligens fungerer den på helt glatt og ung hud, men har du ujevnheter, rynker og føflekker er det best å styre unna.

Lading foregår bare i dokkingstasjon, og maskinen kan dermed ikke brukes verken direkte på strøm eller lades med ledning rett i maskinen.

Har du glemt å lade maskinen om natta, har du et problem om morgenen dersom du ikke vil stå ved en stikkontakt. Fire timers ladetid er uakseptabelt i dag når du ikke får mer enn 40 minutters barbering ut av det.

Tatt i betrakting at maskinen koster rundt 1.000 kroner, kan vi ikke anbefale denne.

Gå til neste

Gå til konklusjonen


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!