Ravi redder festen

Vinkjøleren som gir deg garantert riktig temperatur.

I følge de som vet hva de prater om når det gjelder vin, skal gal temperatur på rødvinen være noe av det det syndes mest mot her til lands.

Ulempen med å servere for varm vin er at alkoholsmaken kan bli for dominerende jøss er ikke det litt av poenget?, og det er selvsagt noe vinkjennerne vil ha seg frabedt.

En tut og du er hekta

Og det er selvsagt her Ravi kommer inn. Ravi er nemlig en liten dings som du plasserer på vinflasketuten, og som på mirakuløst vis sørger for å gi vinen akkurat den temperaturen den skal ha før de edle dråpene treffer vinglasset ditt.

Slik gjør du det

Vinen endrer seg fra romtemperatur til serveringstemperatur på få sekunder fordi vinen passerer igjennom et frossent rom inne i enheten før den treffer glasset.


Alt du trenger å gjøre på forhånd er å oppbevare Ravi noen timer i fryseren, for så å ta den fram når den skal brukes. Den norske importøren skryte forøvrig av at Ravi fint klarer å holde koken flere timer, litt avhengig av hvor mange flasker vin du konsumerer selvsagt.

Nederst på enheten er det et lite luftehull som fungerer som en stoppe/lufte funksjon. Plasserer du tommelen over dette hullet stopper man enheten, og når du slipper opp åpner den seg slik at vinen flyter igjennom. Så enkelt at alle bør klare det med andre ord.

Ravi passer spesielt godt til rødvin, men kan også brukes til hvitvin og rosèvin. Perfekt for deg som får uventet besøk av vinelskende venner - eller trenger en gaveidè til vinelskeren i vennegjengen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Butikkprisen ligger på 690 kroner, og du kan bestill den her.