Hest er best, ingen protest, og fortjener en passende ramme! <i>Foto: Droog Design</i>
Hest er best, ingen protest, og fortjener en passende ramme! Foto: Droog DesignVis mer

Ramme på rull

RAMME: Med Do Frame kan du ramme inn hva som helst, hvor som helst og når som helst. Kun fantasien setter grenser. Hva vil du ramme inn?

TIPS: Mal et område med tavlemaling, før du rammer inn med Do Frame. Foto: Droog Design
TIPS: Mal et område med tavlemaling, før du rammer inn med Do Frame. Foto: Droog Design Vis mer


Så rammen passer

De fleste har vel en eller annen gang hatt problemer med å finne en ramme som passer til ukurante bilder eller plakater?

De store, verdifulle maleriene, eller dem med stor affeksjonsverdi, er det som regel verdt å ta med til en rammemaker. Det kan imidlertid være en kostbar affære, og er kanskje ikke verdt det, om du bare skal ramme inn noe for en kortere periode?

DinSide Bolig falt uansett for denne smarte tapen, som gjør det kjapt, enkelt og - ikke minst - rimelig å ramme inn hva det skulle være.

Som en ekstra bonus slipper du tegnestift- eller spikerhull i veggene, og det gjør det enkelt å endre på veggpryden, for eksempel når tenåringen går lei av hest, Orlando Bloom eller Jessica Alba.

Kjappe fakta:

Navn: Do Frame
Hva: Ramme på rull
Strategiske mål: 4 cm x 25 meter
Formgitt av: Martí Quixé
Produsent: Droog Design
Pris: 120 Kroner
Forhandler: Hjemmefronten og dersom du skulle lure: Prisen som er oppgitt på nettsidene er feil.

Kanskje ikke et bilde man gir bort til jul... men Do Frame gir deg i teorien mulighet til å ramme inn hva som helst. Foto: Droog Design
Kanskje ikke et bilde man gir bort til jul... men Do Frame gir deg i teorien mulighet til å ramme inn hva som helst. Foto: Droog Design Vis mer

Skroll ned for inspirasjon til flere flotte veggdekorasjoner!