PVR-en for den som vil ta opp alt

Tivo Mega har plass til tre år med TV.

For deg som aldri får nok plass... Foto: TIVO
For deg som aldri får nok plass... Foto: TIVOVis mer

«Vi har skapt et monster - med vilje», sier amerikanske TiVo, en av verdens største PVR-aktører.

Hva har de skapt? Jo, noe de selv ikke tror det finnes et behov for. Som de selv sier: «Vi har aldri møtt noen med en så stor apetitt for underholdning, men vi gjorde det likevel.»

26.000 timer

For TiVo Mega appellerer til den som ser mye TV. I dekoderen er det plass til 24 Terabyte med TV-programmer. Sagt på en annen måte: Det er tre år sammenhengende med tv, det, eller 26.000 timer.

Men vi vil anta det fleste vil gå for HD-opptak, og da har du plutselig «kun» 4000 timer til din rådighet. Mega-boksen strømmer også Netflix og Hulu, i tillegg at du kan styre den med en app og strømme innholdet til andre enheter.

32.000 kroner

Dekoderen har seks tunere, som overraskende nok er to mindre enn Canal Digitals T-We-boks

Siden Tivo ikke er tilstede i det norske markedet blir det kun amerikanske TV-slaver som kan la seg friste. Der slippes den på nyåret og vil da koste hele 32.000 kroner.

Hvem vil kjøpe dette? Jo, tanken er nok at denne vil appellere til de som vil ha alle sine favorittserier på ett og samme sted. Men for å sette størrelsen i perspektiv: Selv om du samler alle 522 episodene av The Simpsons i HD, har du fortsatt 2700 timer til din rådighet...