Priseksempler

Vi har hanket inn priser fra de to boligstylerne vi har snakket med, og en rask titt på andre boligstyleres nettsider viser at disse er ganske representative for det nedre og øvre prissjiktet innen bransjen.


Klar til Visning var blant de biligste byråene vi fant. Og som en ekstra bonus gjelder prisene eventuelt lån av møbler og utstyr i opptil fire uker, slik at det ikke vil tilkomme ekstrakostnader om leiligheten ikke blir solgt etter første visningsrunde.

Befaring kommer på 1.240 kroner, og full møblering av tom bolig, inkludert blomster og effekter, koster følgende:
1-roms: 6.900 kroner
2-roms: 9.900 kroner
3-roms: 11.900 kroner

Prisene er inkludert mva og gjelder for Oslo-området.

Next Home i Tønsberg ligger nok heller i det øvre prissjiktet. Når det er sagt, trenger ikke sluttsummen å være avskrekkende. Hvor mye du betaler

Dersom du ønsker å gjøre jobben selv og kun ønsker ideer og inspirasjon fra boligstyleren koster dette 2.000 kroner.

Du kan også få hjelp til å "nøytralisere" boligen med ditt eget inventar. Dette tar minimum tre timer og har en fastpris på 3.000 kroner. Viser det seg at du ønsker å leie møbler eller effekter kommer dette i tillegg.

Full møblering av en tom leilighet koster:
1-roms: 7.000 - 9.000 kroner
2-roms: 9.000 - 12.000 kroner
3-roms: 10.000 - 14.000 kroner
4-roms/hus: 12.000 - 20.000

Prisene er ekskludert mva.

Dette omfatter innredning av tomme boliger, og leie av blomster og interiør en uke. En ekstra uke vil koste cirka 20 - 30 prosent ekstra, og ved langtidsleie inngås egne avtaler. Prisen er ikke nødvendigvis avhengig av størrelsen på boligen, men faktorer som hvor mange møbler som benyttes, hvor eksklusive disse er og bosted vil virke inn på sluttsummen.

Her kan det altså være mye å hente på å bruke egne møbler. - Det er ikke alltid det lønner seg å gi boligstyleren blanke ark og tømte leiligheter, sier Elisabeth Skjellestad i Klar til Visning.

- Ofte har de som bord der masse gode basismøbler, som ved litt ommøblering og litt styling ser helt supre ut. Slik kan du kutte kostnadene, men alikevel sørge for at leiligheten din viser seg fra sin beste side når det er visning.