Praktfulle balkonger

MÅNEDENS BOLIG: Det er blitt vår, og med den kommer trangen til å få et rom utendørs. Vi viser deg noen av de deiligste balkongene i hele kongeriket.

Vårtegn

[Ugjyldig objekt (NAV)]


Våren er her - i alle fall i de fleste deler av landet. Fuglene kvitrer, gresset stikker opp av jorden, snøen er forhåpentligvis borte (!) der du bor, og vinterblomstene begynner å visne.

Alt dette er faktorer som gjør at vi vil UT. Ut i vår hage. Problemet er bare at mange av oss ikke har en hage. Men med hage kommer selvsagt hagejobb, og er man ikke glad i det, er det kanskje like greit.

SE DE LEKRE BALKONGENE HER.

Foto: Katrine Hvitved-Jacobsen. Vis mer


Enkel, men dyr løsning

Likevel skulle de fleste nok ønske seg en liten lettstelt balkong (eller kanskje en stor en). Men det er selvsagt ikke alltid like enkelt. For en liten kasse på utsiden av huset ditt, koster fort mer enn skjorta.
Tidligere undersøkelser DinSide har gjort, viser nemlig at prisen gjerne øker med flere hundretusen kroner dersom man sammenlikner helt like leiligheter, med og uten balkong.

Din uteplass

Hva har du der du bor? (Avsluttet)
Balkong, terrasse el. lign.(55%) 169
Hage(38%) 118
Ingenting(5%) 15
Felles takterrasse(2%) 7
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


26 millioner kroner

Heldigvis er ikke alle balkong-leilighetene like dyre som den dyreste du finner i Månedens bolig i april. Den koster nemlig hele 26 millioner kroner - men så får du også en fantastisk varierende utsikt!

I bildespesialen viser vi altså en rekke av de særdeles lekre balkongene, men også noen i en prisklasse der mange kan være med:

TRYKK HER FOR Å SE BILDENE AV DE BESTE BALKONGENE.

God vårstemning!