Plasma-TVene vi ville kjøpt nå

Her er våre favoritter. Trykk på TV-navnet for å komme direkte til hele testen av de modellene du har lyst til å lese mer om.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Toppklassen består av de HD-klare TVene – prisnivået ligger på mellom 28 og 38.000 kroner avhengig av modell og butikk:

  • 1. plass: Vår favoritt akkurat nå er Panasonic TH-37PV500E. Meget god billedkvalitet og godt design gjør den lett å like.

    Plasma-TVene vi ville kjøpt nå


    Vi ga den en sekser.

  • 2. plass: går til Hitachi 42PD7200. Her får du både DVI og HDMI-inngang, en TV-fot som du kan dreie via fjernkontrollen og et godt bilde. Ikke fullt så god til PC-bruk.
  • 3. plass: Pioneer 43" Den tidligere plasmakongen er detronisert, men er fortsatt en het kandidat. Vi skulle ønske den hadde litt bedre kontrastnivå, men setter fortsatt pris på at den leveres med egen medieboks.

3 gode lavoppløste

Ikke alle vil betale drøye 10.000 ekstra for å få en HD-klar modell, og faller du i denne gruppen er dette tre sterke kandidater. Prismessig ligger de alle rundt 22.000 kroner, og rangeringen er som følger:

  • 1. plass: LG 42PX3RV, denne TVen har det meste, her får du blant annet VGA for PC-inngang og HDMI for nye DVD-spillere. God kontrast.

  • 2. plass: Panasonic TH-42PA50E. Bildemessig er den minst like god som LGen, og frister også med god kontrast. Men vi savner PC-inngang.

  • 3. plass: KE-P42M1 fra Sony. Denne TVen er en nytelse i bruk, og vi likte også bildet. Også her savner vi imidlertid PC-inngang.

Andre test-modeller hittil i år: