Pimp my ride på IFA-messen

Se bilanleggene som ikke bare låter bra, men også spiller så høyt at bassen rister hentesveisen av de du spinner forbi. Vi har brøytet oss forbi de pene utstillerdamene for å vise deg de råeste demo-bilene på årets IFA-messe.

Pimp my ride på IFA-messen


Når bilstereospesialistene skal vise fram produktene sine i konkurranse med nesten 1.200 andre utstillere må det sterk lut til. Men bransjetriks som høyt lydnivå, en drøss med lekre damer og fete biler duger fortsatt.

DVD, navigasjon, subber og effektforsterkere

Trenden fra filmer som The fast and the furious, og 2 fast 2 furios fortsetter:

Det holder ikke lenger å ha en eller flere kraftige forsterkere og store høyttalere i bilen. Bilen må også være stylet etter alle kunstens regler, og i tillegg være proppfull av video- og navigasjonsprodukter.

De fleste demobilene tok tilskuerne med storm på alle måter, men skal vi kåre vår favoritt, er vi nødt til å falle ned på JBL-harrytassjeep. Også de ulike Hummer-modellene kunne glidd rett inn i et Pimp my ride-program, men kanskje like imponerende var Panasonics styling av en ganske så alminnelig Toyota Yaris. Det er altså ikke alltid størrelsen det kommer an på, og som inspirasjonskilde for bilbyggere flest gjorde den et godt inntrykk.

Du finner selvsagt alle ved å bla deg gjennom billedspesialene til høyre.