Philips Lumiware-serie lyser opp hverdagen. Foto: Philips
Philips Lumiware-serie lyser opp hverdagen. Foto: Philips Vis mer

Philips nye Lumiware-serie setter farge på tilværelsen

Hvorfor skal alt lys komme fra lamper?

Publisert
Sist oppdatert

LED-lamper seiler opp som et av de beste alternativene til glødelampen når de nå skal fases ut. Dette er ufortjent.

Ikke det at ikke LED-lys bruker langt mindre energi og varer flere ganger så lenge som de gamle lyspærene. For det gjør de. Men LED-lys er så mye mer enn en erstatning for glødelampen.

Se flere eksempler her: Lysende nyheter

Ikke bare kan du fremstille all verdens farger med lysdiodene - de er så små at det bare er å glemme tradisjonell belysningstekning. For hvem har sagt at lys må komme fra en lampe? Hvorfor ikke integrere lys i de produktene vi allikevel bruker?

Det er dette Philips har gjort i sin Lumiware-serie. Den består av fire ulike produkter,

Setter farge på festen

Lumiware-serien til Philips består av fire lysende produkter; en vinkjøler, en vase, fire glassbrikker og et fruktfat. I videoen under kan du se to av dem, pluss en lyskule som også skifter farge:


Riktig belysning er godt for mer enn stemningen: Lyset som gir energi

På vei inn i markedet

Noen av produktene har vært på det europeiske markedet en stund, mens fruktfatet er nytt av året. Og ifølge Bård Birkeland i Philips Consumer Lighting skal alle komme i butikk i løpet av kort tid.

Lumiwareproduktene lades opp ved hjelp av induksjon. Det tar ti timer for å få fulladete batterier, og LED-lampene vil da lyse i 20 timer før du må lade igjen. Lyskulen kan også brukes utendørs, både på sommer- og vinterstid.

Veiledende pris er 1.249 kroner for lyskulen, vasen og fruktfatet, 1.349 for vinkjøleren, mens et sett med fire glassbrikker koster 479 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer