Philips BeardTrimmer 9000 BT9280

Ti skjeggtrimmere skal testes av DinSides lesere. Vil du være med?

Philips BT9280 har laserguide som skal gi økt presisjon. DinSide er nå på jakt etter ti testpiloter som vil teste produktet for oss. Foto: Produsenten
Philips BT9280 har laserguide som skal gi økt presisjon. DinSide er nå på jakt etter ti testpiloter som vil teste produktet for oss. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi tester mange produkter på DinSide, men nå har vi tenkt å gjøre en vri på det:

Vi har fått tilsendt ti eksemplarer av Philips' nye skjeggtrimmer, BT9280, og denne gangen er det lesernes tur til å teste produktet.

Philips BT9280 er produsentens nye toppmodell blant skjeggtrimmere og er den første modellen med laserguide, som ifølge produsenten brukes som hjelpemiddel for å få trimmingen mer nøyaktig og symmetrisk.

BT9280 er vanntett og har 17 låsbare lengdeinnstillinger – fra 0,4 mm til syv mm. Enheten er oppladbar og har også en LED-indikator for gjenstående batterikapasitet.

YouTube: Philips BeardTrimmer 9000

Slik utføres testen:

  • Dersom du ønsker å bli testpilot og få tilsendt en Philips BT9280 for testing, fyller du ut skjemaet under.
  • DinSide plukker ut testpiloter med variert bakgrunn og kontakter de utvalgte i løpet av uke 42. Vi kommer ikke til å sende deg e-post dersom du ikke er blant de utvalgte.
  • Produkter sendes til testpilotene i uke 43. Testpilotene bruker så produktene til og med uke 46 og fyller deretter ut et skjema der de deler sine erfaringer med produktet.
  • Erfaringene vi får fra testpilotene brukes så i en oppsummeringsartikkel på DinSide.
  • For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at Philips ikke har betalt for denne testen, men at den er iscenesatt på eget initiativ fra redaksjonen.

For deg som vil bli testpilot:

  • Du må være over 18 år for delta i testen.
  • Vi forventer at du fyller ut skjemaet vi sender deg etter at testperioden er over.
  • Siden dette er et hygieneprodukt, får du beholde produktet etter testen.
  • Fyll ut skjemaet under for å melde seg som testpilot (eller åpne skjemaet i et nytt vindu):


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer