Peis du kan bygge selv

Tetris-prinsippet kan brukes til så mangt.

<B>TENK FIRKANT:</B> Designpeis konstruert etter et slags Tetris-prinsipp. Foto: produsenten
TENK FIRKANT: Designpeis konstruert etter et slags Tetris-prinsipp. Foto: produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du kommet deg gjennom en Tetris-besettelse uten varige mén, skal du klappe deg selv stolt på ryggen og si bra gjort. På den annen side finnes det de som mener det vanedannende spillet kan hjelpe deg gjennom traumatiske opplevelser, så hvis du fortsatt ikke er avvendt kan du kaste blikket på denne peisen.

Peisprodusenten Fontana Forni har åpenbart latt seg inspirere av de mangefargede blokkene da de satt foran tegnebordet for å sette sammen deler av "Horus"-kolleksjonen.

Les også: De ni beste vedovnene

Klossete system

Utgangspunktet er forsåvidt minimalistisk, men det kan bli "maksimalistisk". Den såkalt modulære peisen følger et byggeprinsipp som alle som har tatt i klosser kjenner til, og dermed kan du i større grad forme peisen slik du vil.

De to en meter lange, L-formede blokkene kan settes sammen på en rekke forskjellige måter, og gjør blant annet at peisen både fungerer som varmeelement og som et slags møbel - avhengig hvor du velger å sette peisen, naturligvis.

L-ene er laget av rustfritt stål, og leveres i enten rødt og hvitt eller sort og hvitt. Peisen drives med etanol. Totalvekten er beskjedne 54.3 kilo, så den dagen du skal ommøblere slipper du sannsynligvis å bestille time hos kiropraktor uka etter.

Se andre peiser i Horus-serien her:

Foto: produsenten
Foto: produsenten
Foto: produsenten
Foto: produsenten
Foto: produsenten
TENK FIRKANT: Designpeis konstruert etter et slags Tetris-prinsipp. Foto: produsenten
Foto: produsenten
Foto: produsenten
Foto: produsenten
Foto: produsentenLyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!