Partykjøleren som holder 3,5 kasse!

Selv vi som bor i et av verdens rikeste land, blir av og til stilt overfor eksistensielle spørsmål. Som hvordan du skal holde ølen kald. Nå trenger du ikke lure lenger.

 Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om sommervarmen har latt vente på seg har mange fått en første forsmak, og da er det bare å fyre opp grillen så fort som mulig.

Til grillmaten trenger du imidlertid kald drikke, og er du like hipp som du tror selv, trenger du sikkert mye av den. Løsningen for deg med mange venner og stor veranda er selvsagt en stor partykjøler, og gjerne en som ikke koster for mye.

Her er våre siste grillsaker!

50 liters kapasitet

Party Cooler har en kapasitet på 50 liter, men siden den måleenheten ikke sier så veldig mye til oss dødelige, er den heldigvis spesifisert av forhandleren:

50 liter vil ganske enkelt si at du vil få plass til hele 85 ølbokser på 33 cl, noe som altså tilsvarer over 3,5 kasse.

Det burde holde på en slapp fredag.

Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder


Ikke bare til drikke

Men kjøleren må selvsagt ikke bare brukes til øl eller annen type drikke, den kan også brukes til å oppbevare matvarer som skal grilles.

Kjøleren har forøvrig hjul, slik at den skal være mulig å flytte rundt på, selv når du har fylt den opp. Vekten, eksklusive innhold er oppgitt til 24 kilo, og høyden er 85 centimeter, mens bredden/dybden er på 51 centimeter.

Prisen er cirka 1.500 kroner via Netonnet.

Se også kjølebagen du kan bære med deg uten at noen legger merke til det.