En lydplanke, men også et 3.1-anlegg. Valget er ditt. Foto: Øyvind Paulsen
En lydplanke, men også et 3.1-anlegg. Valget er ditt. Foto: Øyvind PaulsenVis mer

Panasonic SC-HTB770

Usikker på hvordan du skal plassere høyttalerne? Da bør du se videoen over.

Nice: I takt med at TV-ene blir tynnere og tynnere, blir også TV-lyden dårligere og dårligere. Men om du er lei av sjaber TV-lyd har du heldigvis flere valg. Spesielt lydplanker som du plasserer under TV-en er et praktisk alternativ.

Les også: Amerikanske lydplanker med krutt!

Men hva hvis du ikke helt klarer å bestemme deg for om du vil gå for en ren lydplanke, eller i stedet henge høyttalerne på veggen ved siden TV-en?

Vel, da er Panasonic SC-HTB770 noe å se nærmere på.

Plasseringsvennlig

På Panasonics Europa-lansering her i Nice, var SC-HTB770 et produkt som fikk fram smilet hos de fleste fremmøtte, og ser du videoen øverst i saken skjønner du sikkert hvorfor.

Hele poenget er altså at du kan slå sammen høyttalerne til en ren lydplanke for plassering over eller under TV-en, dele den i tre og sette senterhøyttaleren i midten og henge de to andre delene på hver sin side av TV-en, eller plassere dem på de medfølgende føttene og sette dem litt lenger ut på siden for å bedre stereoperspektivet.

Snertne elementer som kler mange stuer. Foto: Øyvind Paulsen
Her i oppreist posisjon. Foto: Øyvind Paulsen
En lydplanke, men også et 3.1-anlegg. Valget er ditt. Foto: Øyvind Paulsen
Og her ser vi et eksempel til på hvor navnet kommer fra. Foto: Øyvind Paulsen


Dessverre får du ikke med den automatiserte rotasjonen som demonstrasjonsproduktet var utstyrt med, men konseptet viste uansett hvilke plasseringsmuligheter produktet gir.

Les også: Duell - billige lydplanker til TV-en

Artikkelen fortsetter under annonsen

SC-HTB770 kommer i en tidsriktig metallaktig finish, som selvsagt passer designet på Panasonics 2013-modeller til fulle. Med i pakken følger det også en subwoofer som bør sørge for at bassen også blir følbar når ser på film.

Modellen er ventet til Norge i løpet av våren, men prisen er foreløpig ikke kjent.

Venter du på Panasonics TV-modeller? Hold ut, vi kommer med sak om dem i løpet av dagen. Mens du venter, kan du få med deg hvordan de vil gi deg mer plass i stua.